Brigitte, la spital după scandalul cu fiul. A vorbit despre teroarea de acasă: "În timp ce unul mă scuipa, altul mă împingea"


    Brigitte Năstase trece printr-o situație delicată cu fiul ei adolescentfoto: PRO TV
Brigitte Năstase trece printr-o situație delicată cu fiul ei adolescentfoto: PRO TV

Apeluri la 112, Poliție, spital, INML, perfuzii, acuzații de violență, cuvinte triviale, droguri, teroare, scandal. Acestea sunt cuvintele care s-au folosit în ultimele zile în familia lui Brigitte Pastramă. Fosta soție a lui Ilie Năstase se află în plin scandal cu fiul adolescent, acesta fiind acuzat că ar fi agresat-o și că i-ar fi vandalizat casa. După ce Robert, în vârstă de 19 ani, a apărut la mai multe posturi TV, acuzându-și el mama de violență, Brigitte nu a mai putut suporta și a răbufnit, pe Facebook. Iată cum arată situația, povestită de Brigitte!

Ce spune Brigitte Pastramă despre scandalul cu fiul

"Dragii mei,S-au făcut atâtea speculații în urmă faptului că am fost văzută ieri dimineață (n.r. luni, 22 iunie ) la Poliție.Dar cred că cel mai important este adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate.Ieri, în jurul orei 8.30, am coborât în bucătărie, pentru a bea cafeaua.M-am uitat stupefiată prin casă și era un dezastru total. Am ascultat mai atentă și am auzit zumzet de multe glasuri și mi-am dat seama că în casa mea sunt mai multe persoane. M-a apucat panica și am început să urlu la Florin, care era la toaletă. De pe scări au început să coboare mai mulți indivizi euforici, dar nu la modul frumos, care au început să mă jignească în cel mai urât mod posibil... În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și am întrebat dacă îl cunosc pe fiul meu. Au spus: <<cine p... mea e Robi?>>".Am pus mâna pe telefon să sun poliția și unul m-a împins pe jos, dar în acel moment a coborât Florin și l-a imobilizat. Eu am sunat la 112, prima dată.Apoi unul a întrebat: A ta era mașină aia albastră? Am ieșit afară și nu mai era mașina! Am sunat din nou la 112, am început să plâng și să urlu, deoarece mă aflăm într-un coșmar.Indivizii s-au așezat pe scaune, trei dintre ei au fugit afară, cred că au sărit gardul de lemn din lateralul casei, și au mai rămas un băiat și o fată care au sunat la Robi.Robi a apărut după 10 minute, cu mașina tractată, deoarece era distrusă...A venit poliția și încă nu am aflat ce s-a întâmplat în toiul nopții, când noi dormeam.P.S. Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital....Și totul datorită presiunilor mediatice intense. Nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele, care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare, și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de “prietenii” fiului, agresată și verbal și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei...și îi mai este distrusă și mașină firmei, la care încă mai plătește rate!" (CITEȘTE AICI VERSIUNEA LUI ROBERT SFĂT DESPRE SCANDALUL CU MAMA LUI)

Ce spune Poliția despre scandal

După ce a sunat la 112, un echipaj de poliție a ajuns la casa lui Brigitte, iar ea și fiul ei au fost conduși la secție. Acolo, Brigitte ar fi spus că Robert o bate frecvent și că a consumat substanțe interzise. „La data de 22 iunie a.c, în jurul orelor 09:33, Inspectoratul de Poliție a Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 19 ani, i-a furat mașina, acesta aflându-se sub influența substantelor interzise. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de activități specifice. Din primele verificări a rezultat faptul că fiul apelant ei a plecat în cursul nopții cu mașina mamei sale, dar a revenit la domiciliu. Persoana vătămată și fiul acesteia au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari pentru cercetări. În prezent, polițiștii orașului Voluntari efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor și circumstanțelor în care s-ar fi produs fapta sesizată”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Uite ce melodie i-a dedicat Brigitte fiului rătăcitor!

Brigitte are doi copii, din relații diferite

Brigitte Sfăt are doi copii din relații diferite. Robert Sfăt este deja major, are 19 ani, și provine din mariajul brunetei cu omul de afaceri Octavian Sfăt, care s-a stins din viață în anul 2002, când băiatul nu împlinise nici măcar 3 ani. Sara, mezina familiei, provine din povestea de iubire cu Ovidiu Torj, care a durat din 2006 până în 2010.

Citește și

Brigitte Pastramă, bătută de fiul care consumase substanțe interzise? Cum se apără băiatul

VIDEO Fiul lui Brigitte, despre violența de acasă: «I-a dat un capac și lui Pastramă. Eu mă înțelegeam mai bine cu Ilie decât cu ea»

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
cub puya tudor chirilă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg