"Bună seara, iubito!" s-a terminat cu divorţ. Punct final în războiul în care au fost implicaţi Ion Caramitru şi Loredana Groza


    În 1988, Loredana Groza a lansat melodia „Bună seara, iubito!”, în duet cu actorul Ion Caramitru
În 1988, Loredana Groza a lansat melodia „Bună seara, iubito!”, în duet cu actorul Ion Caramitru

„Bună seara, iubito!”, un vers celebru dintr-o piesă cântată în 1988 de Loredana Groza (44 de ani). Dar meritul îi aparține și lui Ion Caramitru (72 de ani)!

Actorul se luptă să demonstreze acest lucru de aproape cinci ani. În 2009, Caramitru a dat în judecată două case de discuri care au comercializat melodia „Bună seara, iubito!” pe două albume ale Loredanei Groza, fără a-i cere acordul. Până la încheierea procesului, doar cântăreața primea drepturi de autor în urma acestui hit. Dar iată că instanța i-a dat luna trecută câștig de cauză lui Ion Caramitru.

Judecătorii obligă SC Mediapro Music Entertaiment SRL şi SC Music & Events Company Business SRL să recunoască şi să respecte drepturile patrimoniale ale reclamantului în calitate de artist interpret al piesei muzicale „Bună seara, iubito!”.

Deși, Caramitru ceruse instanței 40.000 de lei, actorul va primi doar 6.000 de lei. „Era logic să se întâmple așa și să am câștig de cauză, pentru că, în speță, la drepturile de autor se fac tot felul de abuzuri. Câtă vreme fac parte din distribuția acestei lucrări de succes, care are la origini o muzică originală, un text original..., toți cei care au colaborat au drept de autor. Iar dreptul meu de autor a fost neglijat complet”, a declarat Ion Caramitru, pentru Click!, dezamăgit, totuși, că a primit cu mult mai puțin decât ceruse.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub andreea esca png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg