Bunica Denisei Manelista rupe tăcerea: „Nu a ajutat-o nimeni, au vrut banii ei”

simeon stalpnicul png
Bunica Denisei susține că nepoata sa a fost exploatatăfoto: Facebook

Denisa Răducu sau Denisa Manelista a lăsat în urma sa o mulțime de oameni îngenunchiați de durere. Bunica manelistei abia își găsesște cuvintele printre lacrimi și suspine, însă și-a găsit puterea de a spune varianta ei.

Denisa Răducu a fost răpusă de cancer hepatic la vârsta de 27 de ani. Familia, prietenii, colegii și fanii cântăreței sunt încă în stare de șoc de când au aflat cumplita veste. Bunica Denisei a fost anunțată de fiica sa, mama cântăreței, că nepoata sa a încetat din viață duminică, 23 iulie.

Printre lacrimi și suspine, bătrâna abia și-a găsit cuvintele. Durerea a copleșit-o însă a avut puterea de a spune versiunea ei, aceea că manelista a fost exploatată.

„Nu a ajutat-o nimeni, nu a interesat pe nimeni. Au dus-o peste tot pentru bani, doar să-i ia banii. Durere, durere și iar durere, durere sufletească, iar pentru un părinte e mai greu. În loc să fie înfropați de ea, ea este îngropată de ei”, a declarat bătrâna la WowBiz.

Trupul neînsuflețit al cântăreței este depus la Cimitirul Bellu, acolo unde cei care au iubit-o pot merge să-i aducă un ultim omagiu, până când aceasta va fi condusă pe ultimul drum în comuna sa natală din județul Vâlcea marți, 25 iulie.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
cub botez tort liam png
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Tom Cruise Nicole Kidman profimedia 0560291933 jpg
Silvio Berlusconi la o reuniune a partidelor de centru dreapta la Villa Grande din Roma FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg