Bunica lui Smiley şi-a cunoscut strănepoata. Poze emoționante cu Gina şi toată familia solistului

image
Smiley și-a dus fetița în vizită la bunica lui din partea mameiFoto: Arhivă personală

Emoții puternice în familia lui Smiley, care și-a dus fetița la bunici, pentru o întâlnire așa cum se cuvine cu familia. Cântărețul și partenera lui au mers în vizită la bunica acestuia din partea mamei, care locuiește la Pitești.

Întâlnirea emoționantă a fost imortalizată în câteva imagini care au topit internetul, ajungând repede la inimile internauților. Una dintre pozele care au creat nostalgie și dor pe rețelele de socializare a fost aceea în care apar două generații: mâna trecută prin timp a bunicii ținută strâns de bebelușa care a venit recent pe lume.

„O întâlnire superbă între mâna care m-a crecut și mânuța puiului de om pe care îl voi crește împreună cu Gina! Josephine s-a întânit cu străbunica ei!”, a scris Smiley în mediul online, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria.

De aproape o lună, viaţa cuplului Smiley-Gina Pistol s-a schimbat total! Cântăreţul şi prezentatoarea TV trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții lor de când au devenit părinți pentru prima oară. Micuța Josephine a devenit centrul universului lor, așa cum era de așteptat, iar cei doi se trezesc în fiecare zi cu gândul la o nouă „aventură” alături de bebelina pe care au așteptat-o cu atât de mult entuziasm.

Cuplul încă se acomodează cu noul rol, însă mămica Gina susține că partenerul ei îi este de mare ajutor. „Mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, dezvăluia Gina recent.

image
Micuța Josephine și-a cunoscut străbunicaFoto: Arhivă personală
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
Ce este bine să faci pe timp de caniculă  Reguli de aur de la specialişti jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg