Cabral, Andreea Marin și Adela Popescu au făcut Revelionul în pijamale

Ultima actualizare:
Andreea și Cabral Ibacka, în noaptea de Anul Nou
Andreea și Cabral Ibacka, în noaptea de Anul Nou

Revelionul 2019 n-a mai reprexentat, parcă, o competiție între rochii, petreceri sau vacanțe între vedetele autohtone. Multe și-au petrecut noaptea dintre ani pe scenă, la concerte, alții, cu familiile la munte, dar au fost dive pe care miezul nopții le-a prins în pijamale, alături bărbații lor.

Acestea sunt Andreea Marin (44 de ani), Andreea Ibacka (33 de ani) și Adela Popescu (32 de ani), ultimele două fiind încă în perioada de refacere de după naștere. Adela a născut pe 10 decembrie un băiețel, iar Andreea, soția lui Cabral, a adus pe lume o fetiță pe 4 decembrie. Cu simțul umorului, cele două ne-au ținut la curent pe rețelele sociale unde și cum petrec Revelionul și au pus poze haioase alături de soții lor.

Andreea Marin și ținuta ei de Revelion
Andreea Marin și ținuta ei de Revelion

"Noi petrecem ca nebunii", a scris, cu ironie, Andreea Ibacka, adăugând apoi și cuvinte mai explicite: "acasa", "petrecere in pijamale", "Anul Nou".

La fel de simpatici au fost și Radu Vâlcan cu Adela Popescu. În dreptul unei imagini cu ei liniștiți, acasă, la masă, împărțind romantic o piftie și un castravecior murat, Adela a scris: "La noi e party nebun. Yhaaa! Revelion Acasă. Încet, să nu trezim copiii". Adela era îmbrăcată într-un capot negru, iar Radu, într-o cămașă lejeră.

Adela Popescu și radu Vâlcan împart o piftie, în sufragerie
Adela Popescu și radu Vâlcan împart o piftie, în sufragerie

Surpriza vine de la Andreea Marin, care nu avea copil de alăptat, așa că ar fi putut ieși oricând la o petrecere cu ștaif. "Zâna" a preferat și ea Revelionul în pijamale sau mai bine zis în kimono fin, de mătase. Vedeta a scris și un text emoționant, pe Facebook, în care își explică alegerea, dar în care amintește și de cei dragi, pe care i-a pierdut.


    Andreea Marin și ținuta ei de Revelionfoto: arhivă personală
Andreea Marin și ținuta ei de Revelionfoto: arhivă personală

"Cea mai dorită noapte dintre ani pentru mine e cea în care nu port veșminte complicate, ci doar o cămașă de casă, o pijama moale și călduroasă ori un halat cu flori vii, desprinse parcă din gradina mea. Cel mai frumos Revelion e cel în care nu am nevoie de un machiaj sofisticat sau de filtre, părul curat îmi cade drept și simplu pe umeri, iar bijuteria de preț e inelul dăruit de tatăl meu înainte de a-mi deveni înger. Când a urcat, o piatră mică, albă, a căzut de pe podoabă și s-a făcut nevăzută - îmi place să cred că a căzut... spre cer. Cel mai sensibil miez de noapte e cel în care mă simt binecuvântată să fiu acasă și nu altundeva, să-mi sărut copilul cu nemărginită iubire și să mă simt Femeie privind în ochii bărbatului meu (n.r. Andreea are o relație cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia). Cea mai puternică dorința e aceea că liniștea, dragostea, speranța de acum să fie la fel de vie și peste un an. Sau doi, sau trei... E pace în mine, înțelegere, echilibru și acesta e cel mai frumos dar pe care mi-l face anul ce merge la somn. Îl trezesc pe cel nou cu o mângâiere, așa cum îmi plăcea să simt diminețile când eram copil: cu mama mamei alunecând în părul meu. Dăruiți-i și voi o îmbrățișare Noului An. Sunt șanse bune că unui astfel de gest să i se răspundă la fel. Să ne vedem cu bine și cu inima caldă! La mulți ani!", a scris Andreea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net