Când se externează Andreea Bălan din spital. Fetița ei cea mare o vizitează în fiecare zi

andreea balan fetita 1 0 jpeg
Andreea Bălan mai stă câteva zile în spital, după care se va putea întoarce acasă la cele două fetițe

Andreea Bălan mai are puțin până se va putea întoarce acasă la soț și la cele două fetițe ale lor. Până atunci, totuși, vedeta mai este nevoită să stea câteva zile internată în spital, chiar dacă starea ei de sănătate s-a îmbunătățit. Secretul zâmbetului artistei stă în vizitele făcute de soț și de fetița lor cea mare, Ella, care este nelipsită de la spital.

Familia Andreei Bălan a trecut recent printr-o sperietură de proporții, după ce artista a intrat în stop cardiorespirator în timpul operației de cezariană în care i-a dat naștere celui de-al doilea copil al ei cu actorul George Burcea, micuța Clara Maria. Mai mult decât atât, după trauma suferită în urma operației prin care i-a dat naștere fetiței ei, au apărut și câteva complicații, Andreea trebuind să ajungă din nou în spital pentru a-i fi extirpate câteva hematoame.

Când va fi Andreea Bălan externată din spital

Totuși, vedeta a anunțat că se simte din ce în ce mai bine în prezent, recuperarea sa decurgând așa cum trebuie, însă aceasta simte dorul de casă, lipsindu-i mai ales bucura de a-și strânge cele două fetițe în brațe. Soțul Andreei Bălan nu a lăsat acest aspect să îi scape și, de fiecare dată când vine să își viziteze iubita, o aduce la spital și pe fetița lor cea mare, Ella Maya.

image
Andreea Bălan se va externa din spital în câteva zile

Deși starea de sănătate a artistei se îndreaptă către direcția cea bună, Andreea a anunțat că va fi nevoită totuși să mai stea câteva zile internată în spital, deoarece doar acolo se poate bucura de atenția amănunțită a echipei de medici. Pentru a nu mai exista riscul unor complicații, vedeta va mai sta departe de casă o perioadă.

„După ploaie întotdeauna răsare soarele! Mă simt din ce în ce mia bine, iar mesajele voastre m-au ajutat și încurajat enorm! Le-am citit pe toate și vă mulțumesc din suflet. Abia aștept să ajung acasă la fetele mele, dar trebuie să mai stau câteva zile, în spital fiind atent supravegheată și îngrijită”, a anunțat Andreea Bălan în mediul virtual. „Mi-e dor de fetițele mele frumoase..Abia aștept să le pup. Dar trebuie să mai stau câteva zile în spital”, a continuat aceasta.

image
Fetițele Andreei Bălan își așteaptă mămica acasă

Andreea Bălan, complicații după operația de cezariană 

În urmă cu doar câteva zile, Andreea explica prin intermediul rețelelor de socializare care sunt cauzele pentru care a fost nevoită să se lase din nou pe mâna medicilor. După complicata operație suferită atunci când aproape și-a sacrificat viața pentru a-și aduce fetița pe lume, starea artistei s-a agravat, aceasta confruntându-se cu hematoame. 

„În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de pe 15 martie și poza 2 de acum 5 minute). Vă voi ține la curent cu evoluția mea. Și zâmbetul e mereu la locul lui, chiar dacă sunt pe patul de spital”, a spus Andreea la momentul respectiv. 

image
Fetițele Andreei Bălan își așteaptă mămica acasă Foto Instagram
image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
robinet cu cap termostatic jpg
image
image
image
image
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg