Când vor putea fi revăzuți foștii jurați de la „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu a făcut marele anunț: „Ne gândim să facem ceva împreună”

Vești bune în prag de sărbători pentru românii care au apreciat fosta echipă a juraților de la „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu a rupt tăcerea și a vorbit despre noul proiect pe care îl va avea cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. 

Foștii jurați de la „Chefi la cuțite” / foto: Antena 1
Foștii jurați de la „Chefi la cuțite” / foto: Antena 1

Fanii au primit cu mare bucurie vestea că își vor revedea bucătarii preferați din nou împreună. De data aceasta nu este vorba despre un proiect la TV, ci unul în mediul online. 

Florin Dumitrescu nu dorește să mai accepte proiecte televizate 

Fostul jurat de la Antena 1 a oferit o explicație scurtă pe Instagram despre plecarea de la emisiunea culinară și a oferit câteva detalii despre noul proiect pe care îl desfășoară cu prietenii săi. 

Florin Dumitrescu a vrut să pună punct anumitor speculații și să explice faptul că nu banii au fost problema plecării de la „Chefi la cuțite”. A spus că va reveni pe viitor cu o discuție amplă pe marginea acestui subiect. Până se va materializa planul lor, celebrul bucătar va continua să gătească la petreceri și evenimente private. 

De asemenea, a anunțat faptul că el împreună cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își doresc să facă un proiect împreună în mediul online, însă până atunci mai rămân multe de rezolvat. 

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
image png
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net