Cântăreața Ami, escapadă în Orașul îndrăgostiților. Ce look nou a adoptat artista creață

Începutul primăverii a prins-o pe Ami la Paris. Artista a mai fost în Orașul îndrăgostiților și se pare că este printre destinațiile sale preferate, însă de data aceasta a poposit doar pentru două zile, nu mai mult, însă a reușit să îmbine perfect utilul cu plăcutul.

Ami a vizitat Turnul Eiffel, dar și-a schimbat și lookul cu care ne-a obișnuit
Ami a vizitat Turnul Eiffel, dar și-a schimbat și lookul cu care ne-a obișnuit

A fost invitată la lansarea unui produs revoluționar pentru îndreptarea părului creț, la care au luat parte influenceri și vedete din mai multe țări, și au avut ocazia să-l vadă în persoană pe James Dyson, însuși inventatorul uscătoarelor de păr și aspiratoarelor.

Ami a îmbinat utilul cu plăcutul la Paris

Ami (33 de ani) a reprezentat România și a făcut senzație pe covorul negru într-o rochie decoltată și strâmtă. Artista a testat în cadrul evenimentului cu ștaif aparatul revoluționar, și din creț, părul ei a devenit drept în doar câteva minute.

A doua zi, după eveniment, a dat o fugă la emblema Parisului. Deși a plouat destul de tare, nimic nu a împiedicat-o pe Ami să vadă pentru a treia oară Tour Eiffel. A imortalizat momentul cu ajutorul telefonului, iar pozele au ajuns pe pagina ei de Instagram, unde o urmăresc aproape cinci sute de mii de fani. Înainte să ajungă la aeroport, artista s-a oprit să savureze un croissant și o ciocolată caldă la o cafenea celebră.

Solista a trecut printr-o despărțire dureroasă

Deși Parisul este cunoscut și ca „Orașul îndrăgostiților”, Ami s-a dus singur. Anul trecut, ea povestea pentru viva.ro că este singurăm după o despărțire dureroasă.

„Sunt într-o perioadă a vieții mele în care nu-mi doresc o relație. Mi-am dorit timp cu mine și pentru mine, să fiu liberă. Atunci când consider că nu pot da totul într-o relație, nu mă implic. Sunt fericită și împăcată cu mine acum în felul ăsta și simt nevoia să mă focusez pe alte lucruri până când o să vreau ca cineva să intre în viața mea”, a explicat cântăreața minionă.

„A fost nevoie de ceva timp până m-am vindecat. Până când fostul meu iubit nu și-a găsit o altă jumătate, nici eu n-am reușit să mă desprind total și să mă atașez din nou. A fost o separare de comun acord și am acceptat că ne era mai bine unul fără celălalt în acel moment”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net