Care e adevărata faţă a Nicoletei Luciu! Cum arată fără strop de machiaj

simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu, pe vremea când încă participa la evenimentele mondeneFoto: arhivă personală

Puţine sunt vedetele care au curaj să se demacheze în direct sau să apară în public fără strop de make-up. Nicoleta Luciu este o curajoasă din acest punct de vedere. Deşi tenul ei a fost adeseori încărcat de machiajul de televiziune, bruneta arată la fel de bine şi a demonstrat-o într-un scurt clip, de la salonul de cosmetică unde s-a dus pentru un tratament.

Nicoleta Luciu nu mai are tangemnţe cu televiziunea. S-a mutat la Miercurea Ciuc şi din când în când mai vine la Bucureşti pentru a trece pe la cabinetul medicului estetician. În rest, bruneta se îmăarte între soţ, cei patru copii ai ei şi mici răsfăţiri la saloanele din apropiere. Recent, ea a îmcercat o mască pe bază de plante, aşa cum îi place ei, şi a fost extrem de încântată de rezultat. Încăntaţi au fost şi fanii ei, care s-au bucurat să o vadă pe Nicoleta atât de strălucitoare chiar şi fără pic de machiaj.

simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu arată perfect şi fără machiajul de televiziunefoto: captură video

Vedeta s-a filmat în timp ce cosmeticiana i-a aplicat o mască specială şi a arătat tuturor că tenul ei este în perfectă stare, chiar dacă se apropie de 38 de ani şi de-a lungul timpului s-a machiat în exces fiind protagonista multor emisiuni tv.

În urmă cu trei săptămâni, Nicoleta Luciu şi-a făcut injecţii cu botox, mezoterapie cu vitamine şi şi-a tratat celulita de pe coapse, semn că se pregăteşte intens pentru a se expune în costum de baie.   

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
irina tanase si liviu dragnea
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg