Carmen Brumă, atacată de fani: «Buze false, sprâncene false, totul fals!»

Ultima actualizare:

    Admiratorii lui Carmen Brumă susțin că aceasta ar fi intervenit la nivelul buzelor din punct de vedere esteticFoto: Instagram
Admiratorii lui Carmen Brumă susțin că aceasta ar fi intervenit la nivelul buzelor din punct de vedere esteticFoto: Instagram

Cum trendul operațiilor estetice a reușit să pună stăpânire pe aproape toată industria showbizului, fanii lui Carmen Brumă o bănuiesc și pe aceasta de câteva intervenții la nivelul feței, chiar dacă vedeta neagă acest lucru. Ultimele imagini publicate de Carmen pe rețelele de socializare au creat o adevărată controversă printre internauți, aceștia fiind aproape convinși că vedeta și-a mărit buzele.

A început seria schimbărilor estetice și pentru Carmen Brumă? Admiratorii virtuali ai iubitei lui Mircea Badea sunt convinși de acest lucru, după ce vedeta a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare. Cei ce îi urmăresc atent activitatea din mediul virtual au pus-o imediat „la zid” pe Carmen, fiind obișnuiți cu altă înfățișare afișată de aceasta.

Și-a mărit Carmen Brumă buzele?

Carmen s-a apărat și le-a răspuns răutăcioșilor că este vorba doar de machiaj, încă câțiva internauți s-au grăbit să o judece pe vedetă. Aceștia susțin că observă o schimbare la nivelul buzelor, insinuând că aceasta ar fi pășit în cabinetul medicului estetician pentru o schimbare de look.   

„Buze false, sprâncene false, o înfățișare falsă per total. E păcat, Carmen. Te-ai deosebit de mulțime prin simplul fapt că erai naturală. Nu mai e cazul acum”, a fost comentariul unui utilizator de rețelele de socializare. „Se numește machiaj și l-am folosit întotdeauna!”, a venit prompt și răspunsul lui Carmen, însă fanii ei nu prea au ținut cont de el.

„Carmen, cu regret constant, te transformi, încet dar sigur, într-o pițipoancă”, a fost reacția unui alt internaut. Au existat însă și păreri diferite, alți admiratori de-ai vedetei considerând că îi stă bine cu „noile buze”, chiar dacă aceasta a insistat că nu a intervenit în niciun fel la nivelul feței, din punct de vedere estetic. „Iți stă bine cu noile buze, se observă că le-ai mărit”, a comentat o altă admiratoare de-a vedetei. 

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu