Carmen Brumă îți arată ce exerciții trebuie să faci pentru o siluetă perfectă VIDEO

image
Carmen Brumă s-a filmat făcând sport chiar pe balconul eiFoto: captură Youtube

Carmen Brumă (38 de ani) are una din cele mai invidiate siluete din showbiz-ul românesc și vrea să le ajute pe toate femeile să se mențină într-o formă fizică bună. Vedeta a publicat un videoclip cu un antrenament „fulger” făcut pe balcon.

Carmen Brumă le-a demonstrat prietenilor virtuali că poți face un antrenament eficient chiar și acasă, folosind balconul drept sală de sport. Vedeta combină dietele și exercițiile fizice pentru a fi într-o formă maximă. 

Carmen Brumă îți arată cum să te antrenezi pe balcon

Duminică (12 iulie), Carmen a publicat un filmuleț în care face sport pe balconul ei și se folosește doar de un scaun pentru a face exercițiile fizice. Anul trecut, ea a devenit mămică pentru prima oară și a revenit rapid la o siluetă suplă prin diete și efort fizic. Vedeta propune un set de exerciții pentru brațe, picioare, pentru mușchii fesieri și cei abdominali.

Vă propun astăzi un set de exerciții simple și eficiente pe care le puteți face oriunde. Eu am ales balconul pentru că mă bronzez în același timp și nu-mi bate nimeni în țeavă”, a scris vedeta pe blogul ei personal.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE