Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre cum a trecut atât de rapid peste divorțul de Alex Militaru „Din păcate, femeile...”

La începutul acestui an, Carmen Grebenișan (32 de ani) își anunța prietenii virtuali că mariajul cu Alex Militaru, de trei ani, a ajuns la final. Ulterior, influencerița a fost surprinsă în oraș, în compania altui bărbat de care părea foarte îndrăgostită. Deși a explicat motivul divorțului, se pare că fanii au fost curioși să află cum a trecut atât de repede peste relație. Carmen a publicat un videoclip pe rețelele de socializare în care a oferit răspunsul.

Cum a trecut Carmen Grebenișan peste divorțul de Alex Militaru / foto: arhiva Click!
Cum a trecut Carmen Grebenișan peste divorțul de Alex Militaru / foto: arhiva Click!

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat după 3 ani de la cununia civilă, la începutul acestui an. Cu toate că păreau îndrăgostiți până peste cap, influencerița a confirmat separarea de soț pe rețelele de socializare. Însă, ulterior a fost văzută în oraș, în compania altui bărbat. Astfel că, fanii din mediul online s-au întrebat cum a putut să treacă atât de repede peste relația de trei ani alături de Alex Militaru. Carmen Grebenișan a ținut să răspundă acestui curiozități.

„Am o dilemă, care este, de fapt, o situație prin care am trecut după divorț. Mă întreabă lumea cum de este normal, sau cum am putut să trec atât de ușor peste relație. Sau cum am ajuns să îmi găsesc o persoană de care să pot să fiu atrasă și să mă implic într-o relație atât de repede. Tot ce pot să spun este că fetele o să rezoneze foarte mult cu mine. Femeile nu pleacă din relație atunci când se termină relația în mod oficial.

Din păcate, femeile, cel puțin vorbesc în numele meu și am observat că există tendința asta în zona feminină, părăsesc emoțional partenerul mult mai devreme. Dar, în continuare își doresc să salveze relația și mai încearcă și o să încerce foarte mult timp, nu renunță din prima, până în momentul în care chiar s-a deconectat de tot de persoana respectivă. Lucrurile se întâmplă încet, iar atunci când promisiunile nu sunt respectate și nu există evoluție în zona în care există o anumită nevoie, cu siguranță relație să răcește încet, încet, până când se răcește, la un moment dat, de tot.

„Momentul despărțirii a fost, mai degrabă, o decizie...”

Nu am fost niciodată genul de persoană impulsivă, chiar dacă sunt nervoasă și mă descarc, niciodată nu iau decizii la nervi, nu zic «Gata, ne despărțim». Trebuie să fiu foarte, foarte călită și consumată într-o direcție ca să ajung la decizia asta și durează.

Așa că, cei care mă urmăresc și probabil nu au înțeles cum de am trecut atât de «ușor» peste divorț, menționez, un pic mai clar, poate ajută pe cineva, am suferit în timpul relației de multe ori, dar nu am vrut să renunț la relație. Am crezut că o să funcționeze, până la un moment dat, până când am conștientizat că nu se mi poate. Nu zic că este bine sau nu să aștepți, fiecare are instinctul lor care le spune ce trebuie să facă. Cert este că, cu siguranță, nu trebuie să luăm decizii impulsive. Niciodată. Și, cu siguranță, nu o să găsim un om perfect, 100% aliniat cu nevoile noastre, dar trebuie să vedem la ce putem lucra și totuși să așteptăm un timp în care să observăm sau nu dacă există evoluție în zona în care ne dorim noi.

După aceea, cred că putem să luăm o decizie. Așa că, singurul moment în care chiar am suferit a fost în timpul relației, când mi-am dat seamă că nu reușesc să îmi ating nevoile, ale mele personale și cele comune. Momentul despărțirii a fost, mai degrabă, o decizie logică, rațională, rece, obiectivă, nu a fost nimic dramatic.

Dacă am trecut peste experiența asta nu m-am făcut mai rece, sau mai închisă, sunt deschisă, sunt cu inima acolo unde trebuie să fiu și iubesc pasional de fiecare dată, pentru că așa sunt eu. Sunt o persoană foarte intensă și trăiesc la maxim tot”, a explicat Carmen Grebenișan, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de TikTok.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Iana Novac
Banner Lena Enache
Banner Amna
oana roman pepe raluca pastrama jpg
Banner Alin Oprea
banner caini png
Karmen Minune are o familie frumoasă
KYLIE JENNER LENJERIE INTIMA ELLE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net