Carmen Harra, mesaj pentru românii care se tem de război. «Capul lui Putin va cădea»

În intervențiile sale televizate, Carmen Harra a vorbit despre faptul că va urma un conflict între Rusia și Ucraina, ceea ce s-a și întâmplat până la urmă. În același timp, Harra e de părere că Vladimir Putin nu va ieși învingător din acest război, care va fi totuși de durată. Ce previziuni mai face celebra româncă stabilită de 40 de ani în America cu privire la vremurile pe care le trăim acum și la războiul dintre Rusia și Ucraina, descoperiți, exclusiv, pentru Click!.

Carmen Harra
Carmen Harra

Carmen Harra a declarat că România nu va fi atacată, dar că războiul nu se va opri curând. Harra a subliniat că întreaga lume va avea de suferit şi că economia rusă va fi grav afectată. 

“În contextul războiului, România nu va fi atacată! Este extrem de important pentru toți românii să știe că nu vor fi atacați, dar războiul va continua, nebunia acestui om nu se oprește aici! Nefericirea este că lucrurile se vor complica. Pe deoparte el nu renunță iar  ucrainienii, săracii, nu vor nici ei să renunțe și lucrurile continuă să meargă înainte. Este, însă, o deteriorare totală a economiei ruse, este o situație globală în lume în care o să vedem inflația cum nu a mai fost poate nici în 100 de ani sau poate nu am experimentat-o niciodată în istoria lumii. Asta e anul răsturnărilor politice", a spus Carmen Harra, pentru Click!.

Carmen Harra: "Capul lui Putin va cădea"

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Celebra româncă a mai adăugat că acest război îl va costa scump pe Vladimir Putin, care va plăti cu preşedenţia sa. Mai mult, Harra crede că Putin are complexe de inferioritate şi că are trăsături de psihopat, pe care nu îl interesează nimic, doar puterea absolută.

"Am vorbit de mai bine de un an despre aspectul numărul 1 care definește 2022, anul în care capetele politice de ani de zile vor cădea. Capul lui Putin va cădea, deci acest război îl plătește cu președenția lui, cu capul lui. După părerea mea, Putin este un om care suferă de niște complexe de inferioritate, așa, ca psiholog, analizându-l și ajuns la această dorință acerbă de putere de ani de zile a devenit într-un fel un pic de psihopat pentru că el nu mai are compasiune, nu mai are iubire pentru oameni, nu-l mai interesează, minte, nu te poți baza pe cuvântul lui, nu este un lider pe care să îl intereseze ce se întâmplă în lume, de fapt nu îl interesează decât de puterea lui, este megaloman!”, a mai spus Carmen Harra.

Apropiaţii lui Putin "vor face tot posibilul să îl elimine"

Harra a mai explicat că ruşii se vor delimita de liderul de la Kremlin, care nu va mai avea nici sprijinul oamenilor din jurul lui. Româncă mai crede că anul acesta vom ştii clar când şi cum va fi înlăturat Putin de la putere. 

“Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni,  nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei, pe parcursul acestui an vom știi cu exactitate când și cum, dar vom scăpa de el până la urmă pentru că la ora actuală este cel mai periculos om din istoria omenirii, pentru că are armă nucleară și este psihopat! Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor. Este catastrofal ce se întâmplă!”, a mai spus Carmen Harra în încheiere.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net