Câștigătorul „Românii au talent” cântă pentru colegii săi de breaslă de „Ziua mecanicilor auto”!

image
Radu Palaniță, primul concert complet, de „Ziua mecanicilor auto”Foto: Arhivă personală

De acum, mecanicii auto din România au o zi a lor. „Ziua mecanicilor auto” celebrează pasiunea și dedicarea cu cu care meseriașii din industria automotive au grijă, zi de zi, de siguranța și confortul celor din spatele volanului.

Aniversarea va fi marcată printr-un show special: Radu Palaniță, câștigătorul concursului “Românii au talent” 2020, dedică primul său concert colegilor săi de breaslă. Concertul va fi difuzat live, pe Facebook, pe 30 iunie, de la ora 20:00. 

După ce a câștigat inimile publicului în finala celui de-al zecelea sezon „Românii au talent”, mecanicului cu voce de aur Radu Palaniță i se mai împlinește un vis: primul său concert cu acte în regulă, alături de o trupă live (Joy Band), un eveniment special dedicat colegilor săi de breaslă.

Radu Palaniță, primul concert complet

Show-ul, care va include cover-uri din repertoriile unor artiști de renume, va fi transmis pe Facebook dintr-un service auto din București.

„Este primul meu concert, complet, cu band și mă bucur să cânt pentru și în cinstea branșei mele. Istoria mea cu zona de mecanică auto este relativ simplă: am preluat ștafeta de la tatăl meu care tot cu asta se ocupa.

Îmi doresc din tot sufletul o carieră muzicală care sper să prindă aripi - pregătesc și o piesă proprie în viitor, vreau ca versurile să fie scrise de mine - însă până atunci voi merge în paralel cu cele două meserii.

Meseria rămâne acolo, nu mi-o ia nimeni din mână. De ziua lor, le urez tuturor mecanicilor multă răbdare, în meseria asta chiar îți trebuie, multă precizie, înțelepciune și un sincer „La mulți ani”, cât mai sănătoși! Era nevoie de o zi a mecanicilor pentru o branșă așa de mare”, a declarat Radu Palaniță.

image
Foto: Arhivă personală

„Pe 30 iunie vom sărbători pentru prima dată „Ziua mecanicilor auto” în România, o sărbătoare pe care vrem să o transformăm într-o tradiție și să o aniversăm de acum încolo în fiecare an.

Suntem mândri să contribuim la recunoașterea contribuției mecanicilor auto la bunăstarea și siguranța societății și le mulțumim pentru angajamentul lor atât față de clienți, cât și față de profesia lor. 

Este, într-un fel, și modalitatea noastră de a mulțumi întregii bresle pentru statornicia și dedicarea cu care au rămas la posturi în lunile dificile pe care le-am traversat și le traversăm în continuare, asigurând mobilitatea tuturor. Dragi șoferi, profitați de această zi pentru a spune mecanicului vostru: Mulțumesc!”, a spus și Gabriel Zane, Director Marketing, AD AUTO TOTAL, unul dintre principalii importatori si distribuitori de piese auto din România. Evenimentul „Ziua mecanicilor auto” este marcă înregistrată AD Auto Total.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
7 front elvetianca pensiune jpg
The Oppidum propune cel mai mare buncăr pentru miliardari din lume FOTO Oppidum/Mega
Iohannis Summit NATO FOTO Presidency
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png