Cât câştigă Anisia Gafton la noua emisiune a lui Dan Capatos

Ultima actualizare:

    Anisia Gafton, fostă concurentă la "Românii au talent"Foto: Pro Tv
Anisia Gafton, fostă concurentă la "Românii au talent"Foto: Pro Tv

De luni seară (9 ianuarie), la Antena 1, Dan Capatos a revenit cu o nouă emisiune dar şi cu o nouă colegă. Este vorba de Anisia Gafton, fostă concurentă la „Românii au talent” de la Pro TV, care acum are emisiune la postul concurent.

Moldoveanca a câștigat, anul trecut, premiul de originalitate la „Românii au talent”, în valoare de 10.000 de euro. Acum, după ce i-a expirat contractul, ea a devenit vedeta Antenei 1, postul concurent al Pro Tv-ului.

Se zvonește că Anisia Gafton (29 de ani) a încercat un format de emisiune la Pro TV şi nu a mers, astfel ajungând anul acesta să facă parte din echipa emisiunii lui Dan Capatos de la “Xtra Night Show”, alături de Cătălin Bordea, DJ-ul emisiunii Silviu Andrei şi Daniela Crudu. Surse din interiorul postului ne-au spus că vedeta ar încasa 1.000 de euro pe lună pentru noua ei slujbă şi că tot cam atât ar fi şi salariul lui Cătălin Bordea.

S-ar părea că acesta este şi preţul pentru care Anisia vine la un eveniment monden. Tariful ei este între 500 şi 1.000 de euro, negociabil, și a crescut după ce a apărut în emisiune la “Românii au talent”. Jumătate din banii pe care îi primește se duce la impresar. 

Cine e Anisia?

Ieşeanca Anisia Gafton a încântat publicul din sezonul trecut de la emisiunea „Românii au talent” cu bancuri despre juraţii şi prezentatorii show-ului de la PRO TV. Actorul Florin Călinescu a fost cucerit iremediabil de Anisia, care o complimenta cu fiecare ocazie. Acesta a fost, practic, biletul ei către succesul în showbiz. Anisia este una dintre puţinele femei din showbiz-ul de la noi care face stand up comedy.

Anul trecut a fost o săptămână prezentatoare, alături de Cove, la „Vorbeşte lumea”, când a înlocuit-o pe Adela Popescu care tocmai născuse. A mai fost invitată la „Jocuri de celebritate” dar şi la „Apropo TV” şi era cât pe ce să aibă propria emisiune, însă nu s-au legat lucrurile. „Anisia este bună în spectacole, însă dacă nu va face audienţă la Antena 1 s-ar putea să dispară repede din peisaj”, ne-au povestit surse de pe platourile emisiunii.  

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu