Cât de sănătos mănâncă fetiţa Dianei Bart!

6 octombrie 2018
image

Diana Bart ├«┼či ├«nva┼ú─â feti┼úa de mic─â s─â m─ân├ónce s─ân─âtos, iar acum, la ├«nceput de sezon rece, caut─â s─â-i ├«nt─âreasc─â imunitatea cu tot felul de vitamine ┼či minerale.

ÔÇ×Maira are un an ┼či jum─âtate, ├«nc─â o al─âptez, dar ├«i dau ┼či m├óncare diversificat─â. Am f─âcut pentru ea gem de gutui cu l─âm├óie ┼či scor┼úi┼čoar─â, ├«n care am pus glucoz─â pudr─â ├«n loc de zah─âr. Aceast─â glucoz─â e extrem de s─ân─âtoas─â, i se mai spune ┬źhrana creierului┬╗. ├Äi mai dau pe p├óine marmelad─â de prune sau past─â de m─âce┼če f─âr─â zah─âr, ├«i fac pudr─â de semin┼úe de in ┼či de quinoa pe care o introduc ├«n tot felul de budinci, ├«i dau multe fructe de sezon, ou─â de prepeli┼ú─â, ├«i pun p─âtrunjel tocat ├«n orice m├óncare, pentru c─â e ┬źbomb─â┬╗ de vitamina C, plus avocado, ulei de avocado...ÔÇŁ, ne spune prezentatoarea Prima TV.

image
Cum se pricepe la gătit, Diana face numai bunătăţi pentru fetiţa ei, Maira

Feti┼úa ei a r─âcit o singur─â dat─â p├ón─â acum, dar i-a trecut rapid cu miere ┼či propolis, vitamina C ┼či tratamente homeopate. ├Än plus, de dou─â-trei ori pe s─âpt─âm├ón─â am├óndou─â fac aromaterapie cu uleiuri esen┼úiale de ment─â, l─âm├óie, scor┼úi┼čoar─â.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg