Cât de sănătos mănâncă fetiţa Dianei Bart!

Diana Bart îşi învaţă fetiţa de mică să mănânce sănătos, iar acum, la început de sezon rece, caută să-i întărească imunitatea cu tot felul de vitamine şi minerale.

„Maira are un an şi jumătate, încă o alăptez, dar îi dau şi mâncare diversificată. Am făcut pentru ea gem de gutui cu lămâie şi scorţişoară, în care am pus glucoză pudră în loc de zahăr. Această glucoză e extrem de sănătoasă, i se mai spune «hrana creierului». Îi mai dau pe pâine marmeladă de prune sau pastă de măceşe fără zahăr, îi fac pudră de seminţe de in şi de quinoa pe care o introduc în tot felul de budinci, îi dau multe fructe de sezon, ouă de prepeliţă, îi pun pătrunjel tocat în orice mâncare, pentru că e «bombă» de vitamina C, plus avocado, ulei de avocado...”, ne spune prezentatoarea Prima TV.

Cum se pricepe la gătit, Diana face numai bunătăţi pentru fetiţa ei, Maira
Cum se pricepe la gătit, Diana face numai bunătăţi pentru fetiţa ei, Maira

Fetiţa ei a răcit o singură dată până acum, dar i-a trecut rapid cu miere şi propolis, vitamina C şi tratamente homeopate. În plus, de două-trei ori pe săptămână amândouă fac aromaterapie cu uleiuri esenţiale de mentă, lămâie, scorţişoară.

cub camelia șucu (1) png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg