Cătălin Botezatu, în faţa altarului! Cine i-a fost parteneră la un botez

12 noiembrie 2017
simeon stalpnicul png
C─ât─âlin Botezatu a fost na┼č pentru a ┼časea oar─âFoto: arhiv─â personal─â

Este unul dintre cei mai r─âvni┼úi burlaci din showbiz, dar nu vrea s─â aud─â de ├«nsur─âtoare! S├ómb─ât─â (11 noiembrie) a intrat ├«n biseric─â ┼či a p─â┼čit ├«n fa┼úa altarului, dar ├«n calitate de p─ârinte spriritual pentru copilul unui bun prieten din T├órgu-Mure┼č. Designerul s-a aflat ├«n aceast─â ipostaz─â pentru a ┼časea oar─â.

C─ât─âlin Botezatu a fost pus ├«n mare dificultate s├ómb─ât─â la T├órgu-Mure┼č, unde a botezat un b─âie┼úel. Bebelu┼čul a pl├óns continuu ├«n timpul slujbei de cre┼čtinare, iar designerul a ├«ncercat din r─âsputeri s─â-l ├«mpace. De┼či a fost supus unui adev─ârat test de rezisten┼ú─â, creatorul de mod─â nu ┼či-a pierdut sim┼úul umorului.  

"Se spune c─â atunci c├ónd copiii pl├óng ├«n biseric─â sunt noroco┼či. ┼×tiam de dinainte de a se na┼čte c─â voi fi na┼čul lui. I-am ales ┼či numele, Ayan. Ce poate fi mai ├«n─âl┼ú─âtor dec├ót s─â botezi un copil, un suflet at├ót de sensibil ┼či neprih─ânit", a spus C─ât─âlin Botezatu la Antena 1.

simeon stalpnicul png
C─ât─âllin Botezatu a cre┼čtinat un b─âie┼úel ├«mpreun─â cu o bun─â priten─âfoto: captur─â video

Partener─â i-a fost o bun─â prieten─â, pe care designerul a urm─ârit-o pas cu pas ┼či i-a dat indica┼úii pre┼úioase. Creatorul de mod─â are experien┼ú─â la botezuri, bebelu┼čul Ayan fiind al ┼časelea fin. Pentru el, C─ât─âlin Botezatu a f─âcut special un costuma┼č hand-made cu care cel mic a plecat acas─â dup─â slujba de cre┼čtinare.   

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg