Cătălin Botezatu, infectat cu COVID: "Mi-a fost foarte frică”

Ultima actualizare:

    Cătălin Botezatufoto: instagram
Cătălin Botezatufoto: instagram

Cătălin Botezatu (54 de ani) nu a scăpat nici el de Covid! Designerull a dezvăluit că a fost infectat cu temutul virus, dar din fericire a avut o formă ușoară a bolii.

Designerul a tras însă o sperietură strașnică. S-a temut pentru viața lui, mai ales că făcea parte din grupul persoanelor cu risc. Botezatu are montate deja cinci stenturi la inimă și a fost diagnosticat cu cancer acum doi ani, când a suferit cinci operații în Turcia. „Da, am avut Covid. Mi-a fost foarte frică, pentru că nu știam cum reacționează organismul, fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a declarat designerul, la Metropola TV.

„Sunt mândru că m-am vindecat de cancer”

Designerul a fost recent la Istanbul, unde și-a făcut toate testele la plămâni și a mai suferit o intervenție chirurgicală. „Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat, crezând că s-a mai întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a mai spus creatorul de modă. Bote și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost diagnosticat cu cancer. Se întâmpla la mijlocul lui 2019 când Botezatu a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Citește și:

Cătălin Botezatu, vacanță spectaculoasă în Kenya: «Mi-am băut cafeaua cu elefanţii şi cu leii»

INTERVIU Cătălin Botezatu, dezvăluiri de ziua lui. Ce i-au spus medicii, ce l-a sfătuit mama sa și ce planuri are pentru 2021

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net