C─ât─âlin Cazacu, Mario Fresh ╚Öi Giani Kiri╚Ť─â fac show la ┬źSplash! Vedete la ap─â┬╗

3 august 2021
image
Giani Kiri╚Ť─â, C─ât─âlin Cazacu ╚Öi Mario Fresh, ultimele nume din distribu╚Ťia show-ului ÔÇŁSplash! Vedete la ap─âÔÇŁfoto: Antena 1

S-a ├«ntregit echipa concuren╚Ťilor de la ÔÇťSplash! Vedete la ap─âÔÇŁ. C─ât─âlin Cazacu, Giani Kiri╚Ť─â ╚Öi Mario Fresh sunt alte trei nume grele din showbiz, care se antreneaz─â la bazinul olimpic din Bac─âu.

Cei trei Don Juani cu p─âtr─â╚Ťele pe abdomen au executat de zor mar╚Ťi, 3 august, s─ârituri complexe ├«n bazin ╚Öi sunt preg─âti╚Ťi s─â c├ó╚Ötige competi╚Ťia de la Antena 1.

B─âie╚Ťii au postat pe Instagram fotografii de la antrenamentele dure din noul sezon ÔÇťSplash! Vedete la ap─â!ÔÇŁ. Printre concuren╚Ťii care se antreneaz─â al─âturi de ei la Bac─âu ├«n aceste zile se mai num─âr─â Margherita de la Clejani, DJ Harra, Alina Pu╚Öca╚Ö, Otilia Bilionera, Natalia Duminic─â, Cristi Pulhac, fost fotbalist la Dinamo, ╚Öi p─âl─ârierul Radu Itu.

├Än fiecare s─âpt─âm├ón─â, concuren╚Ťii vor parcurge antrenamente istovitoare al─âturi de instructori pentru a-╚Öi face curaj s─â sar─â de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jura╚Ťii vor fi cei care vor nota curajul ╚Öi evolu╚Ťia ├«n concurs, dar vor ╚Ťine cont ╚Öi de impresia artistic─â ╚Öi de partea tehnic─â a s─âriturilor, iar fiecare va acorda o singur─â not─â pentru fiecare concurent. La finalul fiec─ârei edi╚Ťii, cel mai curajos concurent ╚Öi autorul celei mai spectaculoase s─ârituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica ├«n marea final─â.

Citește si:

ÔÇ×Splash! Vedete la ap─âÔÇŁ se ├«ntoarce la Antena 1! Ramona Olaru, Anna Lesko ┼či R─âzvan Fodor prezint─â emisiunea

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
survivor2 png
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg