Cătălin Crișan, surpriză uriașă de la copiii din prima căsnicie, de ziua lui. Ce spun Daria și Raris despre tatăl lor

Ultima actualizare:

Cătălin Crișan a împlinit duminică, 6 februarie, vârsta de 54 de ani. Daria și Raris, copiii artistului din prima căsnicie, i-au făcut o surpriză în direct la televizor și au vorbit atât de frumos despre el, încât aproape că l-au făcut să plângă.

image

Daria (21 de ani) și Raris (17 ani), copiii lui Cătălin Crișan din prima căsnicie, și-au felicitat tatăl de ziua lui în platoul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV. A fost o supriză uriașă pentru artistul care a dezvăluit că ar fi în stare să-și dea și viața pentru copiii lui.

„Sunt viața mea, sufletul meu. Mi-aș da viața pentru ei!”, a declarat emoționat Cătălin, iar Daria și Raris nu s-au lăsat mai prejos și au vorbit foarte frumos despre tatăl lor.

„Tata este foarte amuzant, știm că de câte ori ne vedem râdem. Face glume smart, este inteligent, se adaptează foarte ușor tuturor situațiilor și este foarte îndemânatic, conduce foarte bine. Tata e mai amuzant decât noi. Noi suntem foarte ironici toți, e o trăsătură luată de la el”, a declarat Daria.

Se pare că umorul este cea mai prețuită calitate în familia extinsă a artistului care a impresionat mai cu seamă cu piese melancolice la apogeul carierei sale. Raris, fiul artistului, a dezvăluit și el că cel mai mult iubește la tatăl său faptul că îl face să râdă în hohote. „Tata este sensibil, amuzant, joacă tenis. Îl moștenesc pe tata la talentul muzical, la umor. Îmi amintesc când l-am văzut la teatru, pe scenă. Am râs în hohote.”

Provocat de Cristi Brancu, Cătălin Crișan și-a amintit și el de vremea când Daria și Raris erau copii. „Mă puneau să spun povești și am terminat repede toate poveștile clasice așa că inventam povești noi și ei râdeau de rupeau pământul.”

Copiii lui Cătălin Crișan moștenesc talentul muzical al tatălui lor

Anul trecut, Daria și Raris au lansat împreună un cover după piesa ”Beggin” a trupei The Four Seasons. Cei doi par să moștenească talentul muzical al tatălui lor și bucuria de fi pe scenă.

Daria a câştigat trofeul „Mamaia Copiilor” în 2014, iar doi ani mai târziu a luat premiul cel mare la Virgin Radio Talent Hunt. La rândul lui, Raris a câștigat mai multe festivaluri autohtone și s-a făcut remarcat la "Next Star", de la Antena 1, unde a ajuns în finală.

Daria și Raris sunt copiii artistului din mariajul cu Lucia Bubulac, de care Cătălin a divorțat în 2009, pentru a se căsători cu medicul Alina Cupșa. Din păcate, mariajul lor a durat doar un an. Cei doi au împreună o fetiță, Lara (8 ani).

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net