Catrinel Menghia a povestit cum a aflat că fostul soț o înșela cu mai multe femei

image
Catrinel Menghia într-o scenă din filmul ”La Gomera”

Aflată în țară pentru promovarea filmului ”La Gomera”, propunerea României pentru premiile Oscar, Catrinel Menghia a povestit un interviu cum s-a sfârșit căsnicia ei cu impresarul italian Massimo Brambati. Frumoasa actriță a aflat că în ultimii doi ani de mariaj fusese înșelată nu cu una, ci cu mai multe femei.

Vestea că frumoasa Catrinel Menghia (33 de ani) divorțează de impresarul Massimo Brambati (53 de ani) a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că fotomodelul nu lăsase niciodată impresia că ar avea probleme în căsnicie. Se pare că ea însăși a fost surprinsă de întorsătura pe care au luat-o lucurile după ce, într-o noapte, s-a hotărât să plece de acasă, după o ceartă cu Massimo. ”Am plecat de acasă, într-o zi m-am supărat pe o chestie, a fost prea mult, dar n-am știut că o să divorțez. Am ieșit din casă noaptea, n-am știut că n-o să mă mai întorc. Am sunat o prietenă, am rugat-o dacă pot să dorm la ea pe canapea și acea favoare de câteva ore, o noapte, o săptămână s-a transformat în șase-șapte luni de găzduire”, a dezvăluit Catrinel într-un interviu pentru Andreea Esca, la Europa FM.

image
Catrinel Menghia și Massimo Brambati, în ziua când au devenit soț și soție

N-a fost vorba despre gelozia lui Massimo, așa cum s-a speculat la vremea respectivă. De altfel, Catrinel a insistat în interviu că fostul ei soț nu era deloc omul de afaceri prosper despre care s-a tot vorbit în țară. ”Soțul meu era un simplu jurnalist și un procurator (impresar n.r.) de sport. În niciun caz nu era un milionar, cum s-a tot scris. Eu câștigam mult, mult peste el. A fost o iubire care a crescut treptat. Când ne-am cunoscut, era o presiune foarte mare în Italia pentru acte. În Milano, oamenii erau controlați pe stradă pentru permisul de ședere. El atunci m-a întrebat: te vei mărita vreodată cu mine? Eu i-am zis că sigur, dar când voi crește mai mare. Eu aveam atunci 19 ani. Mi-a zis, uite ce se întâmplă acum, cu toate controalele astea, cu românii de aici, hai să ne căsătorim, ca să fie totul OK. Am făcut-o așa, de pe o zi pe alta.  M-am îndrăgostit așa de el și de situație. Avea un copil mic, mă păcălea pe mine că fetița stătea mai mult cu el, că mama nu prea o vrea. Vedeam o familie deja pregătită a mea. Ce frumos!”, a mărturisit actrița.

Catrinel Menghia: ”Am găsit chitanțe de shopping”

Au fost șapte ani frumoși de căsnicie, însă lucrurile au început să se schimbe în rău și, într-o seară, Catrinel a hotărât să plece de acasă, fără să-i treacă prin minte că avea să fie o plecare definitivă. ”S-au întâmplat niște lucruri neplăcute și tot au continuat. Am închis un ochi și încă un ochi și într-o zi… Nu am știut că o să dau divorț, am ieșit din casă în noaptea cu pricina și apoi am aflat mai multe. Totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită. Nu vreau să fiu open (deschisă, nr.r.) și să spun că așa sunt bărbații. Nu era una, erau mai multe femei. Eu munceam și mă stresam să aduc bani acasă, să ajut pe toată lumea, să-mi întrețin familia. Am găsit chitanțe de shopping. Eu n-am fost niciodată la shopping, până la vârsta de 26 de ani, când m-am despărțit, în afară de magazinele astea super comerciale, la care oricine are acces, să-mi cumpăr o pereche de pantofi. Pentru că banii ăia, 400-500 de euro pentru o pereche de pantofi, puteam să-i dau bunicii mele, care-și putea lua cu ei lemne pentru toată iarna. Eu am avut întotdeauna respect pentru bani, pentru orice ban. Investițiile mele nu erau în haine, erau într-o mașină lui tata”, a detaliat Catrinel.

Frumoasa brunetă a lăsat totul în urmă, nu a luat nimic din casa în care a trăit împreună cu Massimo. ”Nu m-am mai întors și nu mi-am mai luat nimic de acasă. Toate hainele mele, bunurile, am lăsat totul acolo. Fostul meu soț nu a acceptat asta niciodată, suntem într-un raport oarecum decent acum, mă sună, tocmai m-a invitat la o cafea. Probabil tot speră să mă întorc, este din ce în ce mai drăguț și nu înțeleg”, a mai spus Catrinel la Europa FM.

A luat totul de la zero și, după o perioadă neagră, de șase-șapte luni, în care nu a mai vrut să facă nimic, nici modă, nici fotografie, nici măcar să iasă din casă, Catrinel s-a apucat de actorie. A început să meargă la castinguri și a reușit să-i convingă pe regizori că e mai mult decât o femeie frumoasă, cu un corp superb, considerat ideal numai pentru roluri de tinere care aleargă pe plajă în tricouri ude.

”La Gomera”, propunerea României pentru Oscaruri

”La Gomera”, regizat de Corneliu Porumboiu și propus pentru o nominalizare la Oscar 2020, la categoria "Cel mai bun lungmetraj internaţional", spune povestea lui Cristi, un ofițer de poliție care ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța limbajul “el silbo”, o formă de comunicare prin fluierat, specifică zonei. Cristi are o misiune foarte dificilă. Vrea să-l elibereze pe Zsolt, un afacerist controversat aflat în arest în București.

image
Catrinel Menghia într-o scenă din filmul ”La Gomera”foto: Vlad Cioplea

 “Filmul se concentrează pe o posibilă folosire a limbajului ancestral el silbo într-o lume în care comunicarea a devenit din ce în ce mai controlată, cu un conflict direct între verbal și non-verbal. În urmă cu câțiva ani, am urmărit un documentar despre el silbo. Acest limbaj fascinant, aflat pe cale de dispariție, redescoperit și folosit din nou pe insula La Gomera, m-a inspirat și motivat să scriu această poveste”, a declarat regizorul Corneliu Porumboiu.

Din distribuţie fac parte Vlad Ivanov, Catrinel Marlon (Menghia), Rodica Lazăr, Sabin Ţambrea, Julieta Szönyi, George Piştereanu, István Teglas, Agustí Villaronga, Cristóbal Pinto şi Antonio Buíl. Pelicula a avut premiera în cinematografele româneşti pe 13 septembrie 2019.

Citește și:

EXCLUSIV Catrinel Menghia, despre scena de sex din La Gomera: «Nu era una de rutină»

Catrinel Menghia se pregăteşte de nuntă! Numele fostului soţ, tatuat în zona intimă, a dispărut FOTO/VIDEO EXCLUSIV

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
20220920 101604 M jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg