Ce a decis Claudia Pavel legat de Brigitte Năstase: "Nu o ia nimeni în serios pe această femeie"

Ultima actualizare:
Paula Pavel a sărit în apărarea surorii sale
Paula Pavel a sărit în apărarea surorii sale

Cântăreaţa Claudia Pavel (34 de ani) a ieşit din reality-showul „Ferma” (PRO TV), unde a avut un conflict cu Brigitte Năstase și era la un pas să-i deschidă proces. Solista ne-a povestit într-un interviu exclusiv cu cine s-a împrietenit în emisiune, dar şi despre problemele cu fosta soţie a lui Ilie Năstase.

Click!: Claudia, cât ai slăbit la „Fermă”?

Claudia Pavel: Am slăbit undeva la 4 kg, nu m-am cântărit când am venit acasă, mi-am dat seama după haine. Am slăbit de foame, de stres nu slăbesc de obicei. La stres mă îngraş, dar acolo nu aveam din ce să mă îngraş.

Cine îţi va lipsi cel mai mult din „Fermă” şi la ce nu vei duce dorul?

Îmi va lipsi Belbiţă, care a devenit şi prietena mea cea mai buna. Este cel mai frumos sufleţel din lume şi nu-mi va fi dor de conflictele din casă și de lipsa mâncarii. Cel mai şi cel mai puţin îmi va fi dor de conflictele din casă, pentru că sunt o persoană pe care conflictele o termină psihic.

Fiul tău se uită la emisiune?

Noah nu se uită la emisiune. E atât de obişnuit să mă vadă la TV, pentru că fac asta încă de când era mic, dar şi el e obişnuit să se vadă pe el însuşi la tv, aşa că nu dă mare importanţă.


    Paula Pavel a sărit în apărarea surorii saleFoto: arhivă personală
Paula Pavel a sărit în apărarea surorii saleFoto: arhivă personală

Cine te-a ajutat cu Noah cât ai fost plecată?

Mama, tata şi sora mea, oamenii care mă ajută tot timpul în creşterea lui, de altfel. Eu şi sora mea locuim împreună şi îl creştem pe Noah, iar tata şi mama vin de fiecare dată când avem nevoie sau când le e dor sau când ne e dor.

Există cineva cu care nu te vei vedea după ce se va termina reality-showul „Ferma”?

Nu ţin ranchiună, sunt genul de persoană care nu bârfeşte şi îţi spune în faţă ce are de zis. Mă eliberez aşa când spun în faţă, nu port pică nimănui, nu urăsc pe nimeni, pentru că ura nu ar face altceva decât să îmi facă mie rău. Oricum ne vom vedea cu toţii la finală, pentru că trebuie să facem asta, e regula concursului. După aceea, mă voi mai vedea cu Diana Belbiţă, care e prietena mea, și ne vom petrece mult timp de acum încolo, cu Remus, Marius, Carmen și cu Rengle. Cu multă lume cred că o să rămân în realaţii, prieten e mult spus, aş fi ipocrită să spun că suntem prieteni. De exemplu, cu Vali Bărbulescu mă ştiu de 20 de ani, nu am apucat să stau cu el, din păcate, în fermă, dar cred că ne-am fi înţeles foarte bine, dar la o cafea ne vom vedea. Și cu mulţi alţii cu care aveam o relaţie înainte de Ferma ne vom vedea. Cu Belbiţă în schimb prietenia a ajuns la un alt nivel, eu acum o numesc „sora mea”.

Claudia Pavel: Brigitte Năstase e „motorul tuturor certurilor” la „Fermă”

Crezi că s-au liniştit lucrurile după plecarea ta?

Nu cred că acum se liniştesc lucrurile, atâta timp cât motorul tuturor certurilor e încă în „Fermă”. Nu vreau să îi mai zic numele, nu cred că se vor linişti lucrurile până la final. Am fost acolo şi ştiu ce se întâmplă. Până la urmă şi ăsta e scopul emisiunii, să se certe toată lumea cu toată lumea. Bandiţii nu au avut niciun motiv să se certe până acum şi cu toate acestea, au avut chiar atacuri fizice, ceea ce e de neacceptat din punctul meu de vedere. Cred că vor exista şi mai multe conflicte de acum încolo.

„Duelul secolului” la Ferma! Claudia Pavel și Brigitte „s-au bătut” și în ring, nu doar în replici
„Duelul secolului” la Ferma! Claudia Pavel și Brigitte „s-au bătut” și în ring, nu doar în replici

Te mai uiţi la „Ferma” după ce ai ieşit?

Mă uit, pentru că vreau să văd ce face prietena mea. Îi văd mai uniți pentru că între ei nu a existat până acum niciun duel, dar când vor începe duelurile, lucrurile se vor termina în secunda a doua. Nu îi văd prieteni pe Bandiţi.

Sora ta a declarat că o veţi da în judecată pe Brigitte. Ce se va întâmpla când va ieşi din „Fermă”?

Sora mea a fost foarte suparată, pentru că mai tare decât tine suferă familia când ţi se aduc înjurii şi minciuni şi se împroşcă în tine cu noroi. Am şi eu nişte părinţi care amândoi fac aproape 70 de ani, am o soră, un copil mai presus de toate. E foarte trist când cineva spune minciuni despre copilul tău. Tot timpul un părinte suferă pentru copilul lui, preferă să şi-o ia el decât copilul nevinovat. Părinții mei mă cunosc mai bine decât oricine pe lumea asta şi ei ştiu foarte bine ce au crescut şi sunt mândri de mine. M-au născut cu coloană vertebală, sunt un om serios şi nu aş face niciodată lucrurile de care am fost acuzată. Ei au suferit, iar sora mea a fost foarte supărată şi chiar intenţiona să o dea în judecată, dar eu nu trăiesc în trecut, trăiesc în prezent. Sunt fericită când îmi strâng copilul în braţe, că sunt acasă şi nu cred că o ia nimeni în seamă pe această femeie şi să ia de bună ce zice ea. Nu am de gând să o bag în seamă. Practic, îmi pierd timpul şi mă umplu de venin degeaba. Vreau să uit că s-a întâmplat şi repet, nu cred că o ia nimeni în serios!

A fost o lecţie de viaţă pentru tine?

Nu ştiu dacă în viaţa de zi cu zi ai ocazia să descoperi atâtea tipologii . La maturitate ne alegem prietenii, locul de muncă, oamenii care ne înconjoară şi suntem obişnuiţi să ne auzim bârfe de colo de colo, dar niciodată nu stai faţă în faţă cu bârfa. „Ferma” mi-a amintit de şcoala primară. Am învăţat să citesc oamenii şi mai bine, să mă feresc de ei şi să nu am încredere în toţi, pentru că eu sunt în domeniul ăsta de 20 de ani şi am un suflet de copil, mi-am păstrat o anumită naivitate şi sunt fericită aşa şi vreau să fiu fericită pâna mi-o închide Dumnezeu ochii. Ceilalți sunt deranjați că sunt un om fericit. Mi-am dat seama cât de urât trăiesc alţii, în mizerie sufletească, ură, nefericire și ranchiună. Mi-am dat seama cât sunt de norocoasă şi de fericită şi cât de frumos aleg eu să trăiesc împreună cu familia mea.

Te-ai întors şi la muzică nu numai din „Fermă”. Ce urmează în cariera ta?

Da, pe 8 Martie am lansat piesa „Îmi e dor”, împreună cu Bibanul. E o super piesa, în stilul trap, foarte modernă şi de care sunt foarte mândră. Bibanul e un artist foarte talentat. Îmi era dor să trăiesc în muzica mea, în zenul meu, îmi era dor de viaţa mea frumoasă. Urmeaza un nou single peste trei săptămâni, „Înger”, tot în colaborare cu Bibanu. El a compus-o, dar o cânt singură.

Regreţi ceva din ce ai făcut în „Ferma”?

Nu regret absolut nimic. Sunt un om corect şi tocmai de aceea am reacţionat aşa. Am fost ca o oală sub presiune. Le-am spus ce am avut de spus în faţă şi sunt foarte mândră că nu am bârfit pe nimeni pe la spate și că nu am jucat ca un şarpe.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net