Ce a făcut Adelina Pestrițu în ziua în care a anunțat că are Covid: «Înțeleg că sunteți îngrijorați»

Ultima actualizare:

    Adelina Pestrițu, extrem de afectată în momentul în care a vorbit despre Covidfoto: Instagram
Adelina Pestrițu, extrem de afectată în momentul în care a vorbit despre Covidfoto: Instagram

Marți, aproape de miezul nopții, Adelina Pestrițu a anunțat pe Instagram că este infectată cu COVID-19, însă tot acolo a povestit și ce a făcut peste zi, înainte ca vestea tristă să o tulbure total. Acum, fanii îi adresează o mulțime de întrebări la care așteaptă răspunsuri.

Dacă privești InstaStories de pe contul de Instagram al Adelinei Pestrițu (33 de ani), vei observa ce stări de spirit diametral opuse a avut vedeta în cursul zilei de marți, 1 septembrie. A început cu energie, la sala de sport, apoi a anunțat, fericită, un giveaway consistent, dedicat fanilor care o urmăresc, apoi a povestit din mașină vrute și nevrute, printre care și faptul că o deranjează locul în care și-a atârnat brăduțul odorizant, din vanilie, iar în cele din urmă a spus că merge în inspecție, la un studio foto, să vadă cum decurge shooting-ul pentru cea mai nouă colecție a ei.

"Astăzi, colegii mei de la ByEda (firma ei de haine) au shooting pentru noua colecție, împreună cu Larisa Udilă. Merg să îi vizitez la studio, să văd cu ce foc se muncește acolo", a declarat Adelina. Ulterior, cel mai bun prieten al Adelinei, Ciupag Robert Adrian, împreună cu modelul Larisa Udilă, fostă concurentă la "Bravo, ai stil!" (Kanal D), au arătat și ei pe Instagram momente din timpul ședinței foto, fără însă ca Adelina să apară în cadru.

Larisa Udilă, la ședința foto la care a anunțat și Adelina că merge
Larisa Udilă, la ședința foto la care a anunțat și Adelina că merge

Marți, la ora 23.37, Adelina Pestrițu anunță că are Covid și ne arată că se află internată la spital. Evident că prietenii Larisei Udilă au făcut imediat legătura și s-au arătat îngrijorați de starea ei de sănătate, știind, că Larisa ar fi putut intra în contact cu Adelina: "Am lipsit de pe Instagram în această seară din cauza efectelor pe care le au antibioticele asupra corpului meu. M-am simțit extrem de rău. Înțeleg că sunteți îngrijorați, însă nu este vorba de Covid. Vă povestesc mâine, când mă trezesc, care este situația", a scris Larisa Udilă.

Există trei întrebări care au acaparat contul de Instagram al Adelinei Pestrițu, în acest moment:

1. De ce a anunțat că merge la acel studio foto, dacă știa că așteaptă rezultatul unui test Covid?

2. Când a făcut testul Covid și când a primit rezultatul?

3. Avea sau nu miros atunci când povestea, în mașină, despre brăduțul odorizant?

În mod clar, bruneta va explica pe blog sau pe Instagram întreaga situație.

”Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar am încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestrițu, extrem de afectată”.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net