Ce a făcut Dana Rogoz cu partea ei de bani moșteniți de la tatăl ei! «Mi-a dat aripi»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Are 36 de ani, este o femeie împlinită, fericită, are o familie frumoasă, doi copii parcă scoși din reviste, un soț care o susține și îi merge de minune pe plan profesional. Dana Rogoz, căci despre ea este vorba, pregătește un scurtmetraj, iar filmările au loc chiar recent.

Detaliile le-a dat chiar frumoasa vedetă, care este o actriță desăvârșită. Se gândea de luni bune la realizarea acestui scurtmetraj pentru care avea deja scris scenariul de un an și jumătate.

Iată și: Pavel Bartoș și Dana Rogoz, dans provocator, la petrecerea Tiff România

La încurajarea soțului său, regizorul Radu Dragomir (55 ani), Dana Rogoz a pus în practică filmările și întregul scenariu, iar bani a avut dintr-o moștenire lăsată de tatăl ei, mai precis o garsonieră. Dana  Rogoz și frații ei au vândut această locuință și fiecare și-a investit partea de bani cum a știut mai bine. Actrița și-a dorit să finanțeze cu banii de la tatăl ei acest proiect de scurtmetraj.

Vezi și: Cum arată și ce fac actorii din serialul «La Bloc», după 20 de ani de la primul episod

Dana Rogoz a investit banii moșteniți de la tatăl ei într-un scurtmetraj

„Încă nu are un titlu final, sunt cumva prinsă acum cu echipa de fimare! Nu știu exact care va fi titlul final al scurtmetrajului. Filmările vor dura săptămâna asta.  Sper ca acest scurtmetraj să fie în festivalurile de film", ne-a declarat pentru Click! Dana Rogoz. Iar povestea scurtmetrajului a spus-o pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Trebuie să vezi și: Dana Rogoz, schimbare fabuloasă de look!: «Îmi place la nebunie»

„Acum vreun an jumate am scris un scenariu pentru un scurtmetraj. Ideea lui o purtam în minte de câteva luni bune și, la insistențele lui Radu, m-am apucat să o pun și pe hârtie. Mă rog, primul draft l-am scris de fapt pe telefon, în Notes, stând în autorulotă pe scaunul din dreapta, în drum spre Viscri.

Am scris scenariul cu tot cu replici, din prima clipă, adică foarte aproape de forma în care se va filma. Mă gândeam că dacă lui Radu îi va plăcea, îl va putea regiza el. Dar iar la insistențele lui, dar și ale lui Claudiu Mitcu (regizor și producător, cu care am mai lucrat până acum 2 scurtmetraje), am luat hotărârea de a regiza chiar eu.”

Interesant de văzut: Fetița Danei Rogoz merge cu trotineta, la doi ani! Imagini adorabile cu Lia

„E scenariul tău, e viziunea ta. Am mare încredere în tine, Dana", mi-a spus Radu și mi-a dat aripi. Așa am început pregătirea scurtmetrajului. Cât privește bugetul lui, e deja o întreagă poveste... După ce a murit tata, frații mei și cu mine am împărțit la 3 banii de pe o garsonieră moștenită de la el.

Și precum cei 3 purceluși, fratele cel mare a folosit partea lui pentru renovarea unui apartament, mijlociul i-a investit într-un joc pe calculator (fiind game designer), iar eu îi voi investi în acest scurtmetraj. Mi se pare că voi da un sens acestor bani, că în felul acesta îmi va rămâne mereu ceva de la tata.

Ei reprezintă așadar cea mai mare parte a bugetului, la care se adaugă fonduri proprii, mulți prieteni în echipă și câțiva sponsori care au sărit să mă ajute, pentru ca acest scurtmetraj să existe. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni.

Acum sunt în autorulotă, așa cum mă vedeți, în drum spre Viscri, spre filmare. Să ne țineți pumnii, va rog mult”, a fost mesajul postat de Dana Rogoz, în timp ce era în drum spre filmările scurtmetrajului care se va filma în decursul acestei săptămâni.

Urmărește și: Dana Rogoz are un soț model. Cum se poartă Radu Dragomir cu fetița în parc

A sărbătorit 10 ani de la cununia civilă

Recent, vedeta este fericită alături de cel căruia i-a devenit soție în urmă cu un deceniu. Pentru asta, Dana Rogoz a ținut să lase un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„10 ani de când am spus „DA" și am început să mă semnez cu "Dana Dragomir". Radu, îmi doresc să spunem "DA" unei vieți minunate împreună în continuare! Te iubesc!", a fost mesajul postat de Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Ups: Dana Rogoz, show de „striptease”! A renunțat la sutien și la inhibiții

Întrebată de Click! care este secretul frumoasei sale relații cu soțul ei, încununată cu doi superbi copii, Vlad Luca Dragomir, băiatul lor cel mare care s-a născut pe 1 martie 2014 și mezina familiei, Lia Elena Dragomir, care este o păpușică de fetiță, pare a fi pictată, și a venit pe lume pe 20 mai 2020, Dana Rogoz spune că nu există un secret, ci doar comunicare și înțelegere umană.

Ce mai poți să citești: Dana Rogoz, în costum de baie: „Ți se văd coastele”

Evident că s-au schimbat multe în 18 ani de relație și 10 ani de la cununia civilă, au apărut copiii în viața noastră, relația noastră e mai plină, mai bogată, mai împlinită. Nu avem niciun secret!", a spus Dana Rogoz pentru Click!

S-a mutat împreună cu soțul ei când nu avea încă 19 ani

Dana Rogoz și soțul ei s-au cunoscut când lucrau amândoi la ProTV și filmau pentru serialul "La bloc". Atunci s-au îndrăgostit, iar diferența de vârstă dintre ei nu a făcut decât să le închege și mai mult relația, mai ales că puțini au fost cei care le-au dat o șansă din această cauză. Între cei doi soți este o diferență de vârstă de 18 ani, iar acest lucru nu a fost un impediment pentru ca ei să își clădească în timp o familie frumoasă. 

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir s-au căsătorit în anul 2012, la Palatul Mogoșoaia. Cuplul s-a mutat împreună pe când Dana Rogoz nu avea încă 19 ani iar actualul său soț împlinise 36 de ani.

Joacă în filme, seriale și apare la tv de mică. Ea e Abramburica!

Dana Rogoz este o figură foarte cunoscută în peisajul media de la noi. S-a lansat de foarte devreme, iar de la vârsta de 3 ani cânta deja în grupul Minisong, condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. În plus, la 9 ani devenea celebră cu rolul Abramburicăi, în serialul TV Abracadabra, difuzat atunci de TVR. Mai apoi, a făcut senzație în perioada 2002-2007 când a jucat în serialul “La Bloc” de la ProTV. Dana Rogoz a avut și are o ascensiune frumoasă și joacă și în mai multe spectacole de teatru.

Partenerul de viață l-a ales tot din zona artistică

Soțul Danei Rogoz este regizorul Radu Dragomir. Cei doi îmbină împreună și completează cu succes viața profesională cu cea personală. Radu Dragomir a regizat în 2011 filmul românesc “Încearcă să nu clipești”, rolurile principale fiind interpretate de actorii Dana Rogoz și Alex Potoceanu. Apoi, un film cu care s-a bucurat de un real succes la public a fost “Mo”, lansat în 2019, în care Dana Rogoz a jucat rolul principal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net