Ce adora să facă actorul Costel Constantin alături de soția sa, Mihaela! „Eu cred în întâmplări miraculoase!”

Actorul Costel Constantin s-a stins din viață azi, la vârsta de 81 de ani. Vestea a fost primită cu tristețe de iubitorii teatrului și filmului.

Maestrul Costel Constantin s-a născut la Galați, pe 20 octombrie 1942 și timp de aproape 6 decenii a uimit lumea teatrului și a filmului cu talentul său cu care a fost înzestrat. Acum doi ani, atunci când a fost invitat în emisiunea "Exclusiv VIP", prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, imediat după ce a fost distins cu Premiul Gopo pentru întreaga carieră a povestit cât de mult se completează cu soția sa și ce le place să facă împreună, dar și despre faptul că îi plăcea să meargă la pescuit alături de mai mulți colegi de-ai săi celebri.

Eu cred în întâmplări miraculoase! (...) Eu și Mihaela facem în fiecare zi 10 kilometri pe jos de la noi de la  Primăria Sectorului 1 până la Parcul Herăstrău pe jos și înapoi pe zi, de 40 de ani.  După 10 ani de când ne-am cunoscut, am hotărât să facem și mișcare. (...) Contează mersul foarte mult dar și factorul psihologic care contează enorm în orice afecțiune", povestea pe atunci îndrăgitul actor Costel Constantin.

Întrebat de prezentatorul TV Cristi Brancu care este secretul  său și al soției sale, regretatul actor a răspuns: „Iubirea contează enorm. Și încrederea! Eu și Mihaela suntem aproape aceeași persoană. Eu câteodată o simt că este mult mai sensibilă decât mi-am închipuit și mai fac unele greșeli dar îmi recunosc imediat vina. Este foarte important să poți să recunoști când greșești în fața celuilalt. Te uiți în ochii lui și îi spui: "Ai dreptate tu!" Eu am greșit! și atunci lucrurile merg mai departe. Totuși suntem cei mai buni prieteni noi doi. De mână, împreună le facem pe toate. Numai în scenă nu vine cu mine!", a mai povestit Maestrul despre legătura puternică pe care o avea cu soția lui, Mihaela, alături de care a trăit o poveste de dragoste specială, ca în filme, care a durat peste 50 de ani.

De altfel, Costel Constantin s-a stins la doi ani după ce soția sa a trecut în neființă.

Mergea la pescuit cu Amza Pellea, Marin Moraru și Mircea Albulescu

Pe lângă teatru și film, actorul Costel Constantin avea drept hobby – pescuitul! Și îl făcea ca la carte alături de încă trei colegi de scenă ai sufletului său: Marin Moraru, Amza Pellea și Mircea Albulescu.

Eu sunt gălățean, născut în Galați. În tinerețe am mers la pescuit, am trecut Dunărea înot, am mers dincolo la pescuit, în bălțile Dunării, și când am devenit actor, coleg cu Marin Moraru care s-a îndrăgostit de pescuit, din clipa în care a făcut "Operațiunea Monstru", l-am convins și pe colegul nostru Albulescu și pe colegul și prietenul nostru Amza Pellea și am format un grup de patru persoane care mergeam  întotdeauna, de cel puțin două ori pe săptămână. Veneau la ora 5 dimineața în fața blocului meu, ne urcam  în mașină, plecam la bălțile pe care eu le știam și eu făceam momelile pentru că știam de la Galați, din tinerețe, cum se fac momelile", și-a amintit acum doi ani, când era încă în putere, actorul Costel Constantin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net