Ce bine arată Diana Bart în ultima lună de sarcină! S-a îngrășat 13 kilograme

6 iulie 2020
article img
Diana Bart mai are o fetiță de 2 ani, Maira

Au rămas mai puțin de două săptămâni până când Diana Bart își va ține în brațe cea de-a doua fetiță. Iar dacă o vezi din spate, nici nu zici că e însărcinată. Prezentatoarea tv a luat în greutate 13 kg, exact ca în prima sarcină, iar atunci și-a recăpătat silueta în nici o lună. Care e secretul ei? Gena, dar și alimentația.

Diana Bart: „Nici nu simt că sunt gravidă”

Diana Bart a avut și are o sarcină ușoară, fără grețuri, pofte, probleme de sănătate sau disconfort. „Nici n-am simțit când a trecut timpul. Am avut ceva grețuri în primele două luni, dar mi-am revenit repede cu ghimbir. Am mai avut ceva arsuri gastrice pe care le-am tratat cu antiacide naturale și cărbune. Acum e puțin mai greu pentru că, mărindu-se burta, presează pe organe și respirația e îngreunată. În afară de asta, nici nu simt că sunt gravidă”, a declarat pentru Click! prezentatoarea Prima TV.

Sarcină „la indigo” cu prima

Diana Bart mai are o fetiță de 2 ani, Maira, care își așteaptă cu nerăbdare surioara. Vedeta povestește că această sarcină este ca trasă la indigo cu prima. „Am fost foarte activă acum, ca și data trecută. Văzută la ecografie, bebelușa seamănă perfect cu Maira când era în burtică. Și, tot ca data trecută, acum am luat în greutate fix 13 kg. Aveam 52 kg, acum am 65 kg. Data trecută, după ce am născut, mai aveam 2 kg în plus, pe care le-am dat jos în mai puțin de o lună, burta mi s-a tras imediat datorită alăptatului. Sper ca și din acest punct de vedere acum să fie la fel”, spune Diana.

article img
Așa arată Diana Bart în ultima lună de sarcină

A luat doar 13 kg în greutate. În ce constă alimentația ei

Cum de nu s-a îngrășat mai mult? Gena își spune cuvântul, dar și alimentația echilibrată. „Am mâncat fix ca până acum, poate un pic mai mult pentru că ai nevoie de ceva calorii în plus. Am făcut zilnic mâncare gătită sănătoasă, nu mi-au lipsit verdețurile, roșiile, fructele de sezon, oleaginoasele, că sunt benefice în sarcină... Practic, am diversificat, ca să acopăr toate nevoile nutriționale ale organismului”, explică ea.

Încă nu a ales numele copilului

Pe ultima sută de metri, Diana Bart și soțul ei caută nume pentru bebelușă. Nu se pot decide. Vor un nume scurt, cu litere „puternice”, care să conțină I, R, D, A, M. Ba chiar au făcut un sondaj printre prietenii virtuali, cărora le-au cerut sugestii. „Mairei i-am ales numele la maternitate, după ce s-a născut și i-am văzut fățuca. Cred că și acum va fi la fel”.

Până atunci, se pregătesc intens. Și-au vândut apartamentul cu 3 camere și au cumpărat unul cu 5 camere, într-un complex rezidențial. „Ne mutăm zilele acestea. Le-am amenajat fetițelor o cameră comună, ca să se simtă apropiate. Maira e încântată și în fiecare zi mă întreabă când vine surioara”, mai spune Diana Bart.