Ce bine arată Oana Frigescu! Acum 5 ani s-a bătut în parc cu Roxana de la «Trident»!

image
Oana Frigescu a fost surprinsă în oraș de fotoreporterii Click!

Oare cum mai arată vedetele de odinioară ale Antenei, în 2019? Iată că anul care tocmai s-a instalat a readus-o pe Oana Frigescu, fosta prezentatoare de la „Observatorul” Antenei 1, în atenția media, după ce fotoreporterii Click! au surprins-o pe aceasta prin oraș, după „dispariția” ei asumată din showbiz-ul autohton. Deși s-a retras spășită din lumea mondenă, numele Oanei se bucură în continuare de rezonanță, datorită cariereri sale în televiziune, dar și din pricina scandalului monstru iscat între ea și fosta membră a trupei Trident, Roxana Sârbu.

Se pare că Oanei Frigescu îi priește de minune pauza de celebritate pe care și-a luat-o de bunăvoie în urmă cu câțiva ani, după ce, în timpul unei plimbări prin parcul Herăstrău, vedeta a avut o ieșire și a inițiat o bătaie în toată regula, păruindu-se în vazul trecătorilor cu Roxana Sârbu, fosta membră a trupei Trident, în vara lui 2013.

Motivul scandalului ar fi fost o interpretare greșită a unui gest făcut de Roxana, care ar fi dorit să o filmeze pe fetița Oanei, Maria, iar fosta prezentatoare TV a sărit imediat ca arsă! După lungi audieri și plângeri depuse la poliție, cele două au reușit să se împace, chiar dacă, de-a lungul timpului, cele două au împărțit și același bărbat, pe Andrei Badiu.

image
Oana Frigescu a dispărut din „lumina reflectoarelor” pentru o perioadă îndelungată

Cum arată Oana Frigescu la 6 ani de la scandalul cu Roxana Sârbu

Deși au trecut mulți ani de la incident și cu timpul poate că unele lucruri se iartă, cu siguranță nu se uită! Motivată de rușinea incidentului sau de salariul care nu-i mai convenea, așa cum se vehiculează în presă, Oana Frigescu s-a retras la scurt timp din lumea televiziunii și parcă nimeni n-a mai auzit de ea de la nefericitul scandal. Iată însă că vedeta a lăsat trecutul în urmă, pe plan personal îi merge în continuare foarte bine, chiar dacă a renunțat la cariera de prezentatoare TV, și arată de minune!

image
Oana Frigescu, surprinsă în oraș

Oana Frigescu a fost surprinsă în oraș de fotoreporterii Click!, iar dacă este să judecăm fotografiile, fosta vedetă a Antenei 1 este extrem de îngrijită și aranjată, având și o formă fizică de invidiat, semn că în 2019 e decisă să se concentreze mai mult asupra propriei persoane. Și, cine știe, poate că se va gândi curând și la o revenire pe micile ecrane!

Pentru ceea ce pare a fi o zi simplă de cumpărături, Oana a purtat o ținută lejeră, casual, în tendințe, impresie dată în special de mărgelele cusute pe perechea sa de jeanși. De asemenea, vedeta și-a asortat și o geantă elegantă și destul de scumpă la outfit, semn că acesteia îi merge bine și pe plan financiar.

image
Oana Frigescu a dispărut din „lumina reflectoarelor” pentru o perioadă îndelungată Foto: Mihai Ionescu
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Spioni ruşi FOTO SHUTTERSTOOCK
covid 19
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda