Ce bine se ţine Tamara Buciuceanu la 88 de ani!


    Tamara Buciuceanu a rămas o doamnă cochetă şi distinsă
Tamara Buciuceanu a rămas o doamnă cochetă şi distinsă

Îndrăgita Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 88 de ani pe 10 august şi, chiar dacă trecerea timpului se vede pe chipul ei, actriţa nu şi-a pierdut zâmbetul inconfundabil şi optimismul. Nu mai este însă la fel de generoasă cu apariţiile publice, preferând să se bucure liniştită de pensie.

Click! a aflat că celebra profă Isoscel, care ne-a încântat în seria „Liceenii”, în perioada 1986-1991, a petrecut de ziua ei la Bran, judeţul Braşov. Ne-a confirmat acest lucru şi actorul Mihai Constantin (Ionică din „Liceenii”), care este, de altfel, şi nepotul Tamarei Buciuceanu.


    În filmul “Liceenii”, alături de nepotul din viaţa reală, Mihai Constantin
În filmul “Liceenii”, alături de nepotul din viaţa reală, Mihai Constantin

„Mătuşa mea e acum în vacanţă la Bran, se simte bine cu sănătatea şi va reveni acasă peste o lună. Mă bucur că fanii nu au uitat-o şi că se interesează de dânsa, mai ales că nu mai acordă interviuri de ceva vreme. Nu ştiu dacă plănuieşte să se întoarcă din toamnă la teatru, vom vedea”, ne-a povestit Mihai Constantin. În plus, şi actorul Sorin Frâncu ne-a confirmat acest lucru, mai ales că pe contul său de Facebook apar fotografii din vacanţa pe care Tamara Buciuceanu o petrece la munte. Actriţa pare relaxată în compania prietenilor, este zâmbitoare, cochetă, purtând cămăşi cu imprimeuri vesele, pălării şi bijuterii discrete.


    Alături de prieteni, în vacanţa de la Bran
Alături de prieteni, în vacanţa de la Bran


    Nu şi-a pierdut zâmbetul şugubăţ
Nu şi-a pierdut zâmbetul şugubăţ

Pe Tamara Buciuceanu nu aţi mai văzut-o pe micile ecrane din 2005, când Naţional TV a distribuit-o în serialul de comedie “Cuscrele”, unde a jucat cu alte vedete importante, cum ar fi Draga Olteanu Matei, Stela Popescu sau Alexandru Arşinel. Însă, la mai multe posturi de televiziune au fost redifuzate filme cu îndrăgita actriţă, cum ar fi “Liceenii”, “Declaraţie de dragoste” sau “Extemporal la dirigenţie”. În 2011, Tamara Buciuceanu a primit o stea pe “Aleea celebrităţilor” din Bucureşti, situată în Piaţa Timpului. “Când am să fiu acolo Sus de tot, am să mă uit în jos şi am să mă întreb dacă steluţa mea de pe pământ mai străluceşte”, spunea actriţa.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
cub claudia pavel cream png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg