Ce cadou de majorat a primit fiica lui Boureanu după ce a fost bătută până la sânge în club

ioana boureanu 2 watermark jpeg
Ioana Boureanu a fost cu tatăl ei la IMLFoto: Mihai Ionescu

Cristi Boureanu (46 de ani) i-a organizat fiicei sale, Ioana, care joi a împlinit 18 ani, o petrecere de pomină, sperând ca astfel ea va mai da uitării incidentul de sâmbăta trecută, când trei tinere au bătut-o în toaleta unei discoteci. Sărbătorita s-a pozat în ipostaze sexy, cu sânii la vedere, cățărată pe mașina primită în dar.

Ioana Boureanu a împlinit joi 18 ani, iar tatăl ei, Cristi Boureanu, i-a organizat un chef cu bunătăți și cu zeci de baloane, la care i-a invitat și pe cei mai buni prieteni ai sărbătoritei. Ea și-a postat pe conturile sociale câteva fotografii, în care își etalează bustul sexy, într-o superbă rochie de seară. Pentru câteva ore, Ioana a renunțat și la bandajul care îi protejează rana de la cap, cu care s-a ales în urma altercației de sâmbăta trecută, când trei tinere au prins-o în toaleta unei discoteci și au lovit-o cu un pahar în cap.

Ioana Boureanu, mândră de noua ei mașină, un Audi roșu ca focul png
Ioana Boureanu, mândră de noua ei mașină, un Audi roșu ca focul

Puștoaica a primit și un dar valoros, din partea tatălui ei, o mașină Audi, în valoare de 15.000 de euro. Fanii au bombardat-o cu mesaje, pe Instagram, cont social unde s-a mândrit cu bolidul ei: “Acum tu mă plimbi, ne vedem zilele astea că nu am putut cum să ajung”, “Ai văzut ce frumusețe te faci? Să fii cuminte!”. În ciuda conflictelor pe care Ioana și Cristi le-au avut, Ioana acuzându-l, anul trecut, că o înjură și că o mai și altoiește, iată că necazul de săptămâna trecută i-a unit din nou. Petrecerea de majorat a unei prietene, desfășurată sâmbăta trecută, într-un local din București, s-a transformat în momente de groază pentru Ioana, după ce trei adolescente au bătut-o măr. Fiica lui Cristi Boureanu s-a ales cu capul spart și cu răni pe tot corpul. Agenții de securitate ai clubului au fost chemați pentru a aplana conflictul, adolescenta fiind salvată din mâinile agresoarelor.

image
Ioana Boureanu a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit ziua în club

Cristi nu o scapă acum din ochi, pe fiica lui, și a făcut deja demersurile împotriva agresoarelor: “Ioana este o fată puternică, a început să meargă la şcoală, deşi nu se simte bine. O doare capul, are vânătăi şi cucuie. Zilnic, trebuie să schimbe bandajele. Nu e deloc bine. Se ocupă avocaţii de tot. Am depus plângere împotriva celor vinovate. Au lovit-o cu un pahar fix în moalele capului, a ţâşnit sângele ca-n filmele de groază. Am fost la medic, a cusut-o, am fost şi la INML, pentru a scoate certificat medico-legal”, ne-a spus fostul politician.

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
rafael nadal si sotia sa
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (9) JPG
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG