Ce concurent de la «Te cunosc de undeva» va deveni tată la începutul lunii iunie

simeon stalpnicul png
A impresionat cu prestațiile saleFoto: Antena 1

Este cunoscut de la „Cronica Cârcotaşilor”, a participat la „X Factor” şi cântă în trupa JukeBox, iar acum participă la show-ul transformărilor - „Te cunosc de undeva”, unde intră în pielea mai multor personaje. Este vorba de Alex Vasilache, artistul care va deveni tătic în curând!

Au ţinut numai pentru ei şi familie vestea cea mare, însă până la urmă s-a aflat. Alex Vasilache (42 de ani), solistul care a cântat în trupa emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”, de la Prima TV, alături de trupa JukeBox, şi care a fost concurent la „X Factor”, de la Antena 1, iar acum participă la show-ul la „Te cunosc de undeva”, va deveni tată prima oară.

Solistul are o relaţie cu Andreea Tinică, de profesie make up artist. Cei doi sunt logodiţi de ceva timp, iar Andreea îl va face tată pe cunoscutul solist în jurul datei de 1 iunie. Logodnica lui Alex Vasilache a apărut cu burtica de gravidă la evenimentul de lansare l noii colecţii realizate de designerul Ana Novic.

simeon stalpnicul png
Alex Vasilache și logodnica lui

Aceasta s-a numit „Art meets Nature” şi a fost lansată într-un decor special, cu multe flori pe pereţii halei unde a avut loc prezentarea. La acest eveniment, la care au participat mai multe vedete, logodnica lui Alexandru Vasilcahe a semnat machiajul manechinelor care au defilat în noua colecţie de rochii, alături de Ana Cucuta, iar Livia Berceanu s-a ocupat de coafurile modelelor.

De curând Andreea a intrat în ultimul trimerstru de sarcină, iar cei doi au aflat că vor avea un băieţel. Pe solist, care este foarte mândru de această realizare, îl puteţi vedea în fiecare zi de sâmbătă, la Antena 1, în show-ul „Te cunosc de undeva”, unde intră în pielea unor vedete din muzica românească sau internaţională.

În plus, acolo, solistul are de unde să ceară sfaturi, pentru că Andrei Ştefănescu, colegul lui, a devenit tată de curând, Liviu Vârciu e şi el părinte, la fel ca şi prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, sau juraţii Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan.     

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
borcea piscina JPG