Ce declarație de dragoste i-a facut Adela Popescu soțului Radu Vâlcan: „Nu e un bărbat romantic”

image
Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să fie părinți din nouFoto: Arhivă personală

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din care au luat naștere și doi băieței, iar acum cuplul se pregătește să întâmpine în familie și cel de-al treilea copil, prezentatoarea TV fiind din nou însărcinată.

Totuși, Adela a dezvăluit pe rețelele de socializare că soțule ei nu este „romantic” dacă ar fi să ne gândim la normele clasice. Relația lor însă a durat și este atât de bine închegată din alte motive, pe care vedeta le-a înșirat într-un mesaj siropos, scris ca o declarație de dragoste la adresa soțului ei.

Adela Popescu, mesaj pentru soțul Radu Vâlcan

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunțîi. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă "scaldă" în complimente. Nu îmi spune zilnic "te iubesc". Nu îmi spune "femeia mea".Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn. În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: " distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te ".Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeaua ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mășînă doar "că să mai stăm și noi de vorba". Când mănâncă usturoi doarme în altă camera. Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp, și aud ce haos e jos, nu vine să mă "trezească" și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Corentin Moutet  Foto Gettyimages (1) jpg
Brexit FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj