Ce diferență surprinzătoare de vârstă există, de fapt, între Mihai și Elwira Petre. Cei doi se iubesc de mai bine de două decenii

Mihai și Elwira Petre formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc autohton. Se iubesc fără rețineri de mai bine de două decenii, însă nu mulți știu ce diferență de vârstă există între ei. 

Mihai și Elwira Petre / foto: arhiva Click!
Mihai și Elwira Petre / foto: arhiva Click!

Cei doi dansatori formează un cuplu de zile mari nu doar pe scenă, ci și în cadrul reality-show-urilor. Mihai și Elwira au câștigat sezonul patru Asia Express, în anul 2021, dovedind din nou ce parteneri buni sunt. 

Câți ani îi despart pe Mihai și Elwira Petre

Mihai și Elwira au devenit soț și soție în luna iunie a anului 2008, și împreună au adus pe lume două fetițe: pe Catinca, în vârstă de 11 ani, și pe Ariana, în vârstă de 5 ani. 

Relația lor a fost mereu admirată de către cei de acasă, care mereu s-au întrebat dacă între Elwira și Petre există o diferență semnificantă de vârstă. Pe Mihai și Elwira îi despart doar 3 ani, ea având 42, iar el 45 de ani. 

Cine este Elwira și cum l-a cunoscut pe Mihai 

Elwira Petre s-a născut în Koszalin, Polonia, pe data de 30 decembrie 1981. Și-a cunoscut soțul în Republica Moldova. Mihai își căuta o colegă de dans, întrucât cea de atunci se accidentase. Pasiunea pentru dans i-a adus în același loc și i-a transformat într-un cuplu formidabil!

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo.

Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București.

Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, spunea Elwira Petre, conform Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adela popescu si radu valcan instagram jpg
banner Dan Negru
banner ciocolată Dubai
FotoJet (1) jpg
cristiano ronaldo georgina jpg
image png
Banner Divorț Prodan Reghecampf
banner dana rogoz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net