Ce drăgălaș e băiețelul Luminiței Anghel! Cei doi se află în America

10 august 2018
article img
Luminița Anghel este în vacanță în America alături de fiul ei mai mic, Filipfoto: arhivă personală

Luminița Anghel (49 de ani) a avut o viață demnă de telenovele, cu iubiri imposibile. Și-a dorit cu ardore un copil, iar visul i s-a împlinit abia la 43 de ani, după ce s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade. Filip, acum în vârstă de 6 ani, este un copil pe cât de frumos, pe atât de cumințel. Luminița are și un fiu înfiat, David, însă relația lor s-a erodat în ultimii ani.

Luminița Anghel și-a făcut recent bagaje și a plecat pentru câteva zile în America, unde l-a luat și pe fiul ei, Flip (6 ani), pe care îl iubește enorm, iar fotografia postată de ea, pe conturile sociale, i-a adus zeci de aprecieri, din partea fanilor.

article img
David Puşcaş (21 de ani) este fiul înfiat al Luminiței AnghelFoto Instagram

Din cadru lipsește însă David Pușcaș( 21 de ani), băiatul ei înfiat. Din păcate, Luminița și David nu mai reușeșc, în urma scandalurilor repetate, să ajungă la un numitor comun: ”Eşti major şi trebuie să îţi asumi faptele pe care le faci. Vrei să fii vedetă pe spatele mamei. Mama ta îţi plăteşte chiria într-o garsonieră civilizată. Tu te gândeşti vreo clipă la familia ta, la mama ta, care ţi-a dat o şansă la viaţă? Eu mă duc să cânt bolnavă şi cu febră ca să-ţi pun mâncare pe masă”, îi reproșa Luminița, în urmă cu câteva luni, la o emisiune tv.

Lumința Anghel a divorțat de două ori

Solista a trecut prin două divorţuri, de Dragoş Anghel şi de fostul fotbalist Marcel Puşcaş. Imediat după căsătoria cu Puşcaş, cei doi l-au înfiat pe David, care pe atunci avea doi anişori. După divorţ, băiatul a rămas în custodia Luminiţei, deşi şi tatăl s-a zbătut prin tribunale să obţină custodia.