Ce fericită e Oana Roman cu fostul soț! Au ieșit în parc cu fiica lor, însă Marius Elisei o curtează insistent


    Marius Elisei și Oana Roman, din nou apropiațiFoto: Arhivă personală
Marius Elisei și Oana Roman, din nou apropiațiFoto: Arhivă personală

Mai multe vedete autohtone și-au dus micuții la redeschiderea unui parc de distracții din Herăstrău, pentru o zi plină de joacă pentru juniori, dar și momente frumoase petrecute alături de familie.

Deși separați, Oana Roman și Marius Elisei încă sunt văzuți împreună, alături de fetița lor, Isabela, care parcă nici nu simte că părinții ei au avut probleme în cuplu în ultima perioadă. Mai mult decât atât, se pare că ieșirile celor doi nu sunt doar unele amicale între foști soți doar de dragul copilei, ci Marius ar fi interesat de o a doua șansă. 


    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Marius Elisei și Oana Roman, din nou apropiați

Acesta o curtează din nou pe fosta lui soție, cumpărându-i flori și făcându-i declarații. Se pare că nici Oana nu e mai departe, având în vedere că cei doi sunt văzuți din ce în ce mai des împreună, și nu îmbufnați sau plictisiți, ca doi foști soți care nu mai au nimic să-și spună, ba dimpotrivă! Oana și Marius sunt adesea fotografiați zâmbind și părând că se bucură în continuare unul de compania celuilalt.

La patru luni de la divorțul de Oana Roman, Marius Elisei a declarat că își dorește împăcarea și susține că o iubește la fel de mult în continuare pe aceasta. Fostul soț al Oanei spune că divorțul i-a adus mai aproape unul de celălalt și i-a determinat să colaboreze mai bine decât înainte.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să... mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei recent, pentru Antena Stars. 

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg