Ce frumoasă a fost mireasa lui Sorin Brotnei! Artistul a visat de mic la ziua nunţii

Ultima actualizare:

    Sorin şi Ramona au radiat de fericirefoto: arhiva personală
Sorin şi Ramona au radiat de fericirefoto: arhiva personală

Un alt artist celebru a renunţat la burlăcie. Este vorba despre Sorin Brotnei, fostul solist de la Akcent, actualmente membru al trupei Two. Cea care l-a convins să se însoare este Ramona Ghiocă, o şatenă focoasă. Evenimentul a avut loc sâmbătă (17 septembrie) la Cernica.

Emoţie, fericire, eleganţă şi bun gust, prieteni dragi, mâncare aleasă şi distracţie. În astfel de cuvinte s-ar putea descrie petrecerea pe care au dat-o Sorin Brotnei, actual component al trupei Two, şi proaspăta lui soţie, Ramona, după ce au spus „da” în faţa ofiţerului stării civile. Oaspeţii, puţini la număr, ce-i drept, în total, aproximativ 75 de invitaţi, au fost primiţi pe covorul roşu, într-un decor alb. Mirii şi-au dorit ca în această zi să le fie alături doar familia şi prietenii apropiaţi. Vizibil emoţionat, la scurt timp după ce a devenit „bărbat însurat”, Sorin a încercat să ne explice în cuvinte ce înseamnă pentru el Ramona.

"Sunt cel mai fericit bărbat, am femeia la care visam de mic. Iar această zi va rămâne una dintre cele mai importante din viaţa mea”, a spus el vizibil încurcat. Întrebat ce planuri de viitor au, artistul a mărturisit că se gândeşte negreşit la moştenitori. "Ne dorim copii cât mai repede. Eu vreau o fetiţă care să nu îmi calce neapărat pe urme din punct de vedere profesional. Până atunci, vom pleca într-o vacanţă la Milano, săptămâna viitoare, dar asta nu se consideră lună de miere. Anul viitor, după nuntă, vom merge pe o insulă exotică, nu am decis încă unde”, ne-a mai povestit Sorin.

Sorin Brotnei şi aleasa inimii lui, Ramona, au programat sâmbătă (17 septembrie) doar cununia civilă, urmând să stabilească pentru o dată ulterioară ceremonia religioasă.  

Sorin şi Ramona s-au cununat după un an de relaţie 

Artistul s-a decis repede în privinţa căsătoriei. El a cunoscut-o pe Ramona în urmă cu doar un an. După mai multe relaţii eşuate a simţit că ea este aleasa inimii lui. Relaţia celor doi a fost una discretă, ţinută departe de ochii curioşilor, dar care a reuşit să evolueze foarte repede pentru că, după patru luni cântăreţul a decis că trebuie să facă pasul cel mare şi să o ceară în căsătorie. Sâmbătă, momentul a fost pregătit în detaliu. Ofiţerul de stare civilă s-a deplasat pentru ei la centrul de evenimente unde a avut loc petrecerea, iar oficierea căsătoriei a avut loc în aer liber. Părinţii şi prietenii dragi au trăit clipa cu lacrimi în ochi, i-au felicitat şi au petrecut împreună în aer liber, într-un decor de basm. 

"Este un loc nou deschis şi noi facem aici petrecerea. Este o întâlnire restrânsă doar cu membrii familiei şi cu prietenii apropiaţi. Costumul meu este făcut de Adina Buzatu, iar rochia Ramonei a fost creată de Cristina Săvulescu”, a povestit pentru Click! în exclusivitate, Sorin Brotnei. Artistul a purtat o ţinută bordeaux, iar mireasa o rochie lungă diafană, într-o nuanţă de roz pal. Naşii sunt celebrul bucătar Nicolai Tand , vedeta Antenei 1, şi soţia sa, Monica, care deja şi-au felicitat finii pentru pasul cel mare.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net