Ce frumoasă e Iulia Albu în spatele machiajului extravagant

Ultima actualizare:

    Așa arată Iulia, când  vrea să șocheze
Așa arată Iulia, când vrea să șocheze

Iulia Albu (38 de ani) a renunțat, pentru o zi, la machiajul nonconformist, recenta ei fotografie de pe conturile sociale adunând zeci de aprecieri din partea fanilor.

Iulia, fosta jurată de la ”Bravo, ai stil!”, (Kanal D), adoră să șocheze la evenimentele mondene, unde, în urmă cu câțiva ani, își aducea și găina. De altfel, înaripata avea să îi și strice vedetei căsnicia cu celebrul designer de încălțăminte Mihai Albu, cu care are o fetiță, Mikaela, în vârstă de 9 ani.

Mihai a povestit în 2013, anul despărțirii de Iulia, despre problemele de cuplu: ”Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală, nu doar cu mine, ci cu toată lumea. Am fost fericit în căsătoria cu ea până la apariția găinii, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Ceea ce s-a întâmplat cu găina e una, dar e vorba de găina în timpul casniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze, că mă deranjează e altceva”, a declarat Mihai Albu la PRO TV. 

Este bună și  de fotomodel
Este bună și de fotomodel

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net