Ce frumos și talentat este băiatul Claudiei Pavel! A cântat pentru prima oară în direct la TV

1 februarie 2021
article img
Claudia Pavel îl crește singură pe fiul ei, Noahfoto: arhiva personală/Instagram

Claudia Pavel are de ce să fie mândră! Băiețelul ei Noah, în vârstă de opt ani, îi calcă pe urme. Invitată împreună cu fiul ei în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro Tv, Claudia Pavel l-a pus pe Noah să facă o cântare în locul ei. Băiețelul a uimit publicul cu vocea sa, demonstrând astfel că își moștenește mama.

Noah a împlinit recent opt ani, prilej cu care Claudia i-a amenajat fiului ei o cameră nou-nouță. „Camera a fost unul dintre cadourile de ziua lui, că și-a mai dorit chitară, tabletă. Am ales împreună împreună cu el tapetul, patul, biroul, televizorul. I-am schimbat decorul în cameră și e foarte încântat”, ne-a spus Claudia.

Claudia Pavel, pe numele de scenă Cream, își crește singură copilul, care este rodul iubirii ei cu americanul Jeremy Lewis, fost jucător de baschet. „Sunt o mămică permisivă în general, dar cu lucrurile foarte importante cum ar  fi stilul de viață, școala și tot ce ține de educație sunt un pic exigentă. Nu știu să zic dacă a făcut o boacănă mare, face lucruri normale vârstei. E un copil înțelegător, inteligent, foarte matur pentru vârsta lui. În adolescență cred că o să se vadă ce fel de educație a primit, acum e un îngeraș”, ne-a declarat Claudia despre relația cu fiul ei, Noah. 

Claudia Pavel, despărțire cu scandal de tatăl copilului ei

Fostul jucător de baschet Jeremy Lewis şi Claudia Pavel au fost logodiţi, dar nu au ajuns niciodată la altar. Cream a stat în America timp de doi ani, în perioada 2011-2013. Cântăreața se mutase pe atunci în casa „socrilor” ei din Las Vegas şi trăia într-un lux orbitor. Părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, sunt nişte oameni de afaceri foarte înstăriţi, care deţin un lanţ de 20 de restaurante. Cu toate acestea, relaţia lor s-a destrămat, din cauza diferențelor culturale. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit că a devenit mămică, dar nu a vrut să spună și cine este tatăl copilului.

Claudia s-a războit prin tribunale cu Jeremy Lewis pentru custodia fiului lor. Părinții lui Jeremy au acuzat-o chiar de răpirea copilului, după ce vedeta l-a adus în România. După incident, Cream i-a intentat americanului proces de custodie, băiatul rămânând cu ea. De atunci, relația dintre Cream și tatăl copilului ei e aproape inexistentă, vedeta refuzând să mai vorbească despre acesta. „Despre relația cu tatăl lui nu o să vorbesc public niciodată, așa cum nu am făcut-o niciodată, din respect pentru fiul meu”, ne-a declarat vedeta.