Ce gesturi scârboase fac vedetele atunci când cred că nu le vedem

simeon stalpnicul png
Andreea Popescu, Liviu Vârciu și Andreea Marin, așa cum nu și-ar dori vreodată să fie văzuțifotografii: Click!

VIP-urile uită de etichetă în viața de zi cu zi, când nu sunt în lumina reflectoarelor. Degete în nas, "biluțe", scobit în dinți, scărpinat în zone intime, gesturi care le nu le fac cinste și pe care fotoreporterii Click! le-au surprins în detaliu.

Andreea Popescu (32 de ani), fosta dansatoare a Deliei, nu era foarte sigură dacă deodorantul ei a fost eficient, așa că și-a adulmecat axilele în plină stradă. Probabil mirosul de transpirație a pus-o pe gânduri. Nici fostul ei iubit, Liviu Vârciu (35 de ani) nu a fost singur dacă are "tot bagajul" între picioare, așa că a simțit nevoia să-și pipăie dotările. N-a contat că se afla pe stradă, unde putea fi văzut de oricine. Poza cu Andreea Marin este mai veche, de pe vremea când diva realiza emisiunea "Surprize, surprize", la TVR. S-a scobit în nas în plină stradă, gest inadmisibil pentru o "Zână".

Ștefan Bănică scuipă pe stradă

Pe Ștefan Bănică (49 de ani) l-am surprins zilele trecute, la ceas de seară, mergând la salonul stilistului Cristi Pascu pentru un tuns, ras, frezat. La adăpostul perdelelor, juratul de la "X-Factor" (Antena 1) a petrecut o oră pe scaunul de înfrumusețare. Nu erau clienți înăuntru, pentru că era ora închiderii, semn că solistul are tratament prefențial. La plecare, ca un adevărat rocker, și-a curățat gâtul și a tras două flegme pe cadarâmul din Piața Romană. Rușinică!

simeon stalpnicul png
Ștefan Bănică scuipă pe jos înainte de a se urca în mașinăfoto: BLITZ

Ei se scobesc în nas și fac "biluțe"

Solistul Bodo (48 de ani), umoristul Romică Țociu (54 de ani) și Viorel Lis (72 de ani), fostul edil-șef al Capitalei, nu au avut batista la îndemână și au apelat la degețele. Dacă Lis și Țociu măcar și-au curățat nasul în mașina proprie, Bodo n-a rezistat și s-a scobit în plină stradă.

simeon stalpnicul png
Bodo își curăță

simeon stalpnicul png
Romică Țociu și-a uitat batista acasăfoto: CLICK!

simeon stalpnicul png
Viorel Lis, într-o ipostază care nu-i face cinstefoto: CLICK!
borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp