Ce îi reproșează soțul Danei Rogoz. Vedeta face un gest neașteptat de ziua ei

Ultima actualizare:

    Dana Rogoz (31 de ani) s-a ocupat singură de amenajarea vilei în care locuiește cu soțul și cu fiul eifoto: Arhiva Personală
Dana Rogoz (31 de ani) s-a ocupat singură de amenajarea vilei în care locuiește cu soțul și cu fiul eifoto: Arhiva Personală

Dana Rogoz (30 de ani) are o căsnicie fericită alături de regizorul Radu Dragomir, de patru ani de zile, cu care are și un băiețel pe nume Vlad, în vârstă de doi anișori.

Cei doi au reușit de-a lungul anilor să păstreze discretă relația, însă, uneori, Dana vrea să le ofere fanilor mici bucăți din viața ei de zi cu zi. De obicei, vedeta scrie vrute și nevrute pe blogul personal, iar de această dată l-a „pârât” pe Radu.

Dana Rogoz (30 de ani) și Radu Dragomir sunt părinții lui Vlad (2 ani)
Dana Rogoz (30 de ani) și Radu Dragomir sunt părinții lui Vlad (2 ani)

„Iată ce reproș mi-a făcut Radu ieri”, a scris ea pe o rețea socială. „Poate că Radu are dreptate, care mi-a spus ieri: «Dana, îți pui targeturi prea înalte, imposibil de atins, apoi tot tu ești supărată pentru neîmplinirea lor». Habar n-am, dar așa sunt eu. Și până în ultimii ani am început să fiu tot mai exigentă cu mine, cu timpul pe care îl consum – căci alt cuvânt nu găsesc mai potrivit. Evident că pregătesc ceva, în secret, de mult timp. Și mi-aș dori să fie gata de ziua mea. Nu mă las, dar am toate șansele ca de ziua mea să fiu obosită. Obosită, dar poate satisfăcută. Nu știu, mi-e cam greu cu mine uneori”, a mărturisit vedeta.

Își donează ziua de naștere

Mai sunt numai câteva zile până la 26 septembrie,  când Dana Rogoz va împlini vârsta de 31 de ani. Vedeta a decis și anul acesta să își doneze ziua de naștere, idee care i-a venit prima dată anul trecut.

Vedeta vrea ca prietenii și admiratorii ei să facă donații către o asociație care se îngrijește de mamele care nu-și pot crește copiii și de femeile agresate.

„Anul trecut, la împlinirea vârstei de 30 de ani, mi-a venit geniala idee de a-mi dona ziua de naștere. Ideea a fost atât de bună, satisfacția și bucuria dăruirii mai departe a fost atât de mare, încât... o fac din nou!”, a scris Dana Rogoz, pe pagina asociației pe care o susține, Touched Romania.

Actrița recunoaște că a făcut târziu anunțul, însă mai multe evenimente neașteptate sau chiar și unele programate din viața ei i-au captat atenția în ultima perioadă. „Știu, m-am trezit cam târziu de data aceasta și poate că unii dintre voi, care aveați de gând să îmi cumpărați un cadou anul acesta, ați făcut-o deja. Dar vedeți, un copil hiper activ, spectacolele, o căzătură pe scări... toate m-au făcut să uit cât de puțin mai e până la 31 de ani! Și totuși, poate mai sunt și alții ca mine, pentru care timpul zboară prea repede și care nu mi-au pregătit încă nici o surpriză, nici un cadou. Și jur că nu îmi doresc lucruri... Numai gândul că aș putea să le fac iar o bucurie mamelor și copiilor care locuiesc împreună în Casa Agar mă bucură peste măsură”, a explicat Dana.

„Mamele care ajung în imposibilitatea de a-și crește copiii (nu au nicio sursă de venit, nu au sprijinul familiei, femei agresate de soții lor, femei care nu mai au nicio speranță în viitor...) sunt găzduite în mod gratuit în Casa Agar de către această minunată asociație, unde o iau de la zero, unde capătă din nou încredere în ele și unde învață să fie din nou independente. Părăsesc centrul doar în momentul în care se pot susține din nou pe ele și copiii lor. (...) Așadar, cauza merită! Le-am vizitat în centru de mai mutle ori și știu ce mult înseamnă orice sumă de bani pe care am strânge-o pentru ele și pentru cei mici. La mulți ani tuturor”, a încheiat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
image
actualitate.net
image
actualitate.net