Ce mai fac foştii concurenţi de la ”Vocea României”

2 octombrie 2015
image
Liviu Teodorescu a lansat o piesă nouă

Fostul concurent de la „Vocea României” revine cu o piesă nouă pentru care a scris versurile şi a compus muzica. Mai mult, Liviu Teodorescu a filmat şi un super videoclip pe care l-a lansat chiar vineri.

Liviu Teodorescu (23 de ani) revine în atenţia fanilor de pretutindeni şi a lansat vineri (3 octombrie) videoclipul piesei “Târziu”, marca DeMoga Music şi Universal Music. Videoclipul a fost regizat de iRonic şi a fost filmat în Bucureşti şi Braşov. Pentru prima oară, Liviu Teodorescu a compus singur şi îşi asumă în totalitate această piesă explicând că, deşi a mai compus piese pentru alţi artişti, a simţit că e momentul că pe piesa “Târziu” să fie doar el cel care îşi pune amprenta, atât pe text cât şi pe muzică.

“Cred că asta e cea mai sinceră piesă a mea de până acum, poate şi pentru că am pus tot sufletul meu în ea. Uneori oamenii realizează, abia atunci când o pierd, că nu au acordat suficient timp persoanei de lângă ei. Ei bine, aş spune că piesa “Târziu” ar putea fi un fel de semnal de alarmă pe care îl trag pentru a fi cu toţii mai atenţi la ce e cu adevărat important, inainte să fie prea #Târziu. În clipul meu e deja târziu şi doar mă plimb printre amintiri”, spune Liviu Teodorescu.

Cine e Liviu Teodorescu?

Tânărul Liviu Teodorescu e un artist cu piese romantice, talentat şi care promite o ascensiune perseverentă şi sigură în cariera muzicală. El a fost cooptat în echipa de compozitori De Moga Music în urmă cu 4 ani, când i-a cucerit, prin prestatia lui live, pe toti cei 4 membri ai juriului din cadrul emisiunii “Vocea României”. A crescut în cadrul concursurilor muzicale, a studiat pian şi vioară, a fost student la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, a jucat în serialul “Pariu cu viaţa”, apoi a lansat o serie de piese de care s-au bucurat fanii atât din mediul online, dar şi ascultătorii de radio şi telespectatorii, videoclipurile lui fiind difuzate la toate televiziunile muzicale. După prima lui piesă din cariera solo, “Electronic Symphony”, au urmat “Eşti Piesă”, “Aşa e dragostea” o colaborare cu Andra, “Tot ce mi-a rămas” (cu Robert Toma şi Adda), “Un loc în viaţa ta” şi “În braţele tale”, artistul contribuind substanţial atât la text şi la compoziţia liniilor melodice, cât şi la producţia finală.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
cehia carantina jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
laura cosoi (1) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG