Ce mari ╚Öi frumo╚Öi s-au f─âcut nepo╚Ťii lui Ion ╚Üiriac! Imagini rare cu b─âie╚Ťii Ilenei Lazariuc, ar─âtate chiar de tat─âl lor

3 noiembrie 2021
image

Defini┼úia succesului o ┼čtie foarte bine Ion ┼óiriac. Cel mai cunoscut rom├ón care a reu┼čit s─â creeze un imperiu pornind de la o rachet─â ┼či o minge este mai ├«nt├ói de toate un tat─â ┼či un bunic ├«mplinit. Are o fat─â superb─â ┼či de┼čteapt─â, iar Ion Ion i-a d─âruit doi nepo┼úi talenta┼úi. Click! vi-i arat─â pe cei care vor mo┼čteni averea lui ┼óiriac.

 La numai 9 ani, Ion ┼óiriac a r─âm├ós orfan de tat─â ┼či la 14 ani trebuia s─â se angajeze, pentru c─â mama sa, simpl─â muncitoare la Fabrica de Autocamioane din Bra┼čov, avea un salariu modest. Acum,  la 83 de ani ├«mplini┼úi ├«n  luna mai, Ion ┼óiriac are o avere de 1, 8 miliarde de euro  ┼či este cel mai bun exemplu de reu┼čit─â ┼či munc─â. 

Este printre cei mai cunoscu┼úi oameni de pe planet─â,  a muncit, a avut noroc ┼či oportunit─â┼úi ├«n carier─â, dar cu siguran┼ú─â averea cea mai mare a sa r─âm├óne cea de pe plan personal. Celebrul afacerist ┼či fost tenisman ocup─â dou─â statute importante, pe cel de tat─â ┼či bunic, care s-a implicat enorm ├«n educa┼úia copiilor, dar ┼či a nepo┼úilor s─âi. 

image
Țiriac junior, flancat de fiii lui: Nicholas și Alexandru

Dup─â cum se ┼čtie, el r─âm├óne ├«n continuare cel mai discret om ├«n privin┼úa vie┼úii personale, dar Click! v─â prezint─â o poz─â rarisim─â cu cei doi nepo┼úi ai s─âi, care au devenit adolescen┼úi ├«n toat─â regula, ├«nal┼úi ca brazii ├«nc├ót mai au un pic ┼či-┼či ajung tat─âl la ├«n─âl┼úime. 

image
Unica fiică a magnatului are 24 de ani și vine des să-și viziteze tatăl

Cel mare se nume┼čte Alexandru, s-a n─âscut la Paris, la 7 martie 2008, iar mezinul este Nicholas Noah ┼či a venit pe lume pe 19 iunie 2009. Am├óndoi au o serie de activit─â┼úi extra┼čcolare, fac sport, ├«not ┼či fotbal, frecventeaz─â cursurile unei ┼čcoli private din Capital─â. 

Alexandru, b─âiatul magnatului, apare ├«ntr-o poz─â de zile mari, flancat de cei doi feciori ai s─âi, de 13 ┼či respectiv 12 ani, cu care pare c─â s-ar afla ├«ntr-o vacan┼ú─â departe de ┼úar─â, av├ónd ├«n spate de┼čertul. ├Ämbr─âca┼úi ├«n tricouri de firm─â colorate, b─ârba┼úii care poart─â cu m├óndrie numele ┼óiriac au f─âcut valuri pe social media. Cealalt─â comoar─â a lui ┼óiriac se nume┼čte Ioana, are 24 de ani, iar mama sa este o jurnalist─â egiptean─â pe nume Sophie Ayad.

image
Ion Alexandru a fost c─âs─âtorit cu Ileana Lazariuc

image
Ioana conduce o mașină scumpă

Studiaz─â ├«n str─âin─âtate ┼či ├«┼či viziteaz─â des tat─âl, ├«n Rom├ónia, iar zilele trecute domni┼čoara ┼óiriac a fost surprins─â la bordul unui superb Porsche Targa edi┼úie limitat─â, de culoare mov. Fotoreporterii Click! au surprins-o ├«n timp ce  intra direct ├«n complexul Stejarii, de┼úinut de tat─âl s─âu. T├ón─âra a venit din Miami s─â petreac─â timp cu celebrul ei p─ârinte. 

O nevast─â, dou─â iubite ┼či trei copii

├Än tinere┼úe nu avea bani, ├«ns─â femeile roiau ├«n jurul lui. Totu┼či, singurele care au reu┼čit s─â-l fac─â tat─â pe Ion ┼óiriac sunt distinsele Mikette von Issenberg, fost fotomodel, ┼či Sophie Ayad, o jurnalist─â de origine egiptean─â. 

De Mikette s-a ├«ndr─âgostit ├«n 1976, iar doi ani mai t├órziu ├«l f─âcea t─âtic prima oar─â, aceasta n─âsc├óndu-l pe Ion Alexandru. Cu Sophie, magnatul a avut o rela┼úie ├«ndelungat─â, din iubirea lor rezult├ónd doi copii: Ioana (24 ani) ┼či Karim (29 de ani), mo┼čtenitorii lui ┼óiriac locuind la Monte Carlo cu mama lor. Singura femeie cu care s-a c─âs─âtorit este Erika Braedt, o fost─â handbalist─â a echipei ┼×tiin┼úa Bucure┼čti, cu care ┼óiriac s-a ┼či c─âs─âtorit ├«n 1963, la 24 de ani.

image
survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
cub pepe png
alexandra stan sexy png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger (2) jpg
FotoJet (1) jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (5) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg