Ce mesaj a transmis Andra de 8 martie despre mama ei


    Andra și mama ei
Andra și mama ei

Andra, provocată de Andreea Esca, a vorbit despre relația cu mama ei. Artista a publicat o fotografie pe rețelele de socializare cu mama ei și a scris un mesaj înduioșător în care a povestit despre cele mai frumoase momente petrecute din copilărie.

Andra și mama ei au o relație foarte apropiată și solista a descris cele mai emoționante amintiri despre ele. „Când eram mică, mă miram mereu că mama mea poate să aibă grijă de toți. Eu, cele două surori și fratele, plus tatăl meu. Nu ne lipsea niciodată nimic, pentru că mama gătea, cosea, povestea, explica. Și mi se părea că nu e niciodată bolnavă. Nu ar fi avut timp! Mama mea se bucura mereu de bucuriile noastre. Când eu și frații mei luam o notă mare la școală se entuziasma de parcă am fi luat o medalie olimpică, iar când veneam triști de la școală pentru că ne consideram nedreptățiți de un profesor, se înfuria și era în stare să dărâme școala pentru noi. Doar că nu o lăsam! Așa că ne consola acasă, spunându-ne cât suntem de minunați și că dacă vom munci mai mult, ne vom îndeplini toate visele. Și așa a fost!”, a povestit Andra pe Facebook.


    Andra și mama eiFoto Facebook
Andra și mama eiFoto Facebook

Andra a continuat să vorbească despre ce o sfătuia mama ei atunci când era mai mică. Elena Mihai, mama Andrei, a învățat-o pe fiica ei că familia este cel mai important lucru.

„De la mama am învățat că trebuie să mă port frumos cu toată lumea, chiar și cu cei care nu se poartă frumos cu mine sau care nu îmi sunt simpatici. A te purta frumos cu ceilalți e un cadou pentru tine, nu pentru ei, te îmbogățește. Iar binele se întoarce mereu.

De la ea am învățat că familia e cea mai importantă și că nicio problemă nu e prea mare când ai oamenii iubiți aproape. Totul se rezolvă, noi ne facem finalul fericit. Cu mama am putut să vorbesc prima oară despre dragoste și ei i-am mărturisit prima oară cele mai mari frici ale mele, dar și cele mai aprinse dorințe. Mama mereu m-a înțeles. Și m-a ascultat.

Astăzi, când mi-e greu, adesea mă gândesc: «Oare ce ar face mama în locul meu?» și găsesc imediat soluția. Toată lumea îmi spune că semăn cu mama mea. Și deși știu că ei se referă la ochi sau la zâmbet, eu mă bucur să aud asta și sper să semăn și la putere. Mama mea e cea mai puternică din lume. Mama mea are superputeri", a scris Andra pe Facebook. 

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png