Ce note au luat la Bac fata lui Liviu Vârciu și baiatul Ozanei Barabancea

Ozana Barabancea şi copiii ei, Gloria şi Andrew
Ozana Barabancea şi copiii ei, Gloria şi Andrew

Ozana Barabancea şi Daniel Iordăchioaie au trecut prin mari emoţii ieri, înainte să se anunţe rezultatele la Bacalaureat şi au răsuflat uşuraţi după aceea. Fiul Ozanei, Andrew, dar şi Darius, băiatul cântăreţului, au promovat examenul maturităţii cu note bunicele.

Fiul Ozanei, Andrew, a luat media 7,11, iar Darius, băiatul lui Iordăchioaie, a reuşit cu media 7,68. 

„Am luat şi Bacul! Am luat şi Capacitatea! Doamne, mulţumesc din suflet! Felicitări tuturor copiilor! Pentru cârcotaşi, vă amintesc că presiunea părinţilor sau a presei nu ajută nimănui. Sunt sigură că toţi copiii au învăţat, poate unii au fost mai emotivi, poate au fost mai stresaţi. Mulţumim tuturor profesorilor pregătitori! Am avut un an greu. Numai eu ştiu cum a fost acest an. Vă binecuvântez pe toţi!”, a scris Barabancea. 

Darius, fiul lui Daniel Iordăchioaie
Darius, fiul lui Daniel Iordăchioaie

Şi Daniel Iordăchioaie este mulţumit că fiul lui, Darius, a luat o notă mai mare la Limba Română, adică 8,2, iar la Economie a luat 7,95. Darius a fost elev la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Capitală.


    Darius, fiul lui Daniel Iordăchioaie
Darius, fiul lui Daniel Iordăchioaie

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a dat greş la examenul de Matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Ea a făcut doar subiectul I şi primul subpunct de la subiectul II pe foaia de examen, restul fiind scris pe ciornă, astfel că a reuşit să obţină doar 4,5 la Matematică. „Am dat faţă-n faţă cu Evaluarea Naţională, până atunci a fost lapte şi miere. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar nu a fost un avantaj atât de mare, pentru că media anilor de gimaziu conta doar 20%, iar nota de la examen, 80%. La examen am dat-o în bară rău de tot. Lucrarea de la Română mi-a fost anulată de cinci ori, dar am luat 8,40. La matematică…am dat-o în bară rău”, a susţinut Carmina.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre