Ce operație estetică își face Mirela Vaida: ”Îmi trebuie doar timp pentru recuperare"

Ultima actualizare:

    Așa arăta Mirela Vaida la debut, când cânta în trupa etno Ho-Rafoto: arhivă personală
Așa arăta Mirela Vaida la debut, când cânta în trupa etno Ho-Rafoto: arhivă personală

Mirela Vaida (39 de ani) intră în reparații capitale! Prezentatoarea emisiunii “Acces direct” își operează nasul pentru a doua oară, asta după ce a dat greș cu prima operație de rinoplastie, pe care a suferit-o în urmă cu 17 ani.

Acum vedeta va apela la o intervenție nouă, revoluționară, bazată pe ultrasunete, care este mai puțin dureroasă și va scăpa, astfel, de bisturiu.“Cred că știți ce nas strâmb am, din naștere! M-am născut cu o deviație de sept! Am încercat să o repar, prin operație cu <dalta și ciocanul>, în urmă cu vreo 17 ani! A ieșit și mai strâmb! Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc".


    Mirela Vaida, în cabinetul medicului esteticianfoto: Instagram
Mirela Vaida, în cabinetul medicului esteticianfoto: Instagram

"Să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani"

"Dar am auzit de o procedură revoluționară pentru astfel de probleme, fără daltă și ciocan. Rinoplastia ultrasonică presupune manipularea oaselor nazale cu ajutorul unui aparat, adică tăierea și șlefuirea lor cu ajutorul ultrasunetelor. Această abordare este mult mai puțin traumatică chiar și asupra oaselor, dar mai ales asupra țesuturilor moi din jur (mucoasa nazală, vase de sânge, nervi etc) comparativ cu metoda clasică cu dalta, ciocanul și pila. Fără durere, fără vânătăi, fără tampoane și comprese în nas, respirație pe nas imediat de la trezirea din operație, recuperare rapidă, proporții naturale și armonioase”, a anunțat Mirela Vaida pe contul ei de Instagram, după vizita la medicul estetician.Prezentatoarea de la “ Acces direct” o să fie nevoită să se recupereze ceva timp după intervenție. ”Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!”, a mai spus Mirela Vaida, pe contul ei de socializare.

Citește și:

INTERVIU Mirela Vaida, dezvăluiri romantice despre soțul ei: "Nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil"

Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida în platoul emisiunii Acces Direct. Cum a pătruns în clădire

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net