Ce origini are, de fapt, Nicu Paleru. Nimeni nu se aștepta la asta

În România, nicio petrecere nu e completă fără cel puțin o melodie din repertoriul lui Nicu Paleru. Deși artistul este renumit pentru cariera sa strălucită, puțini cunosc detalii despre etnia sa sau despre părinții lui. 

Nicu Paleru s-a născut într-o familie de români din Pitești
Nicu Paleru s-a născut într-o familie de români din Pitești

Ce etnie are, de fapt, Nicu Paleru

Nicu Paleru s-a născut pe 23 aprilie 1973, într-o familie de români din Pitești, județul Argeș. Nicu Paleru a avut norocul să crească într-o familie în care muzica era foarte importantă. Mama lui era o mare iubitoare de romanțe și cântece populare, iar tatăl său cânta la acordeon. Încurajat de mama sa, care a recunoscut talentul său vocal deosebit, Nicu a făcut primii pași în muzică.

În interviuri, Nicu Paleru a povestit că, deși familia sa nu dispunea de multe resurse materiale în copilărie, el se considera un copil fericit, având un singur vis: să devină cineva și să se simtă împlinit. Mama sa l-a susținut necondiționat, încurajându-l să își urmeze visul și să valorifice darul său vocal.

Prima dată când a urcat pe scenă a fost la festivalul „Laleaua de Aur” din Arad, moment care a marcat începutul carierei sale artistice. Mama lui a fost cea mai mare susținătoare, încurajându-l să persevereze și să-și dezvolte talentul, contribuind astfel la succesul pe care îl are astăzi.

În iulie 2021, Nicu Paleru a anunțat cu durere pe contul său de socializare că mama sa a trecut în neființă. Artistul de muzică populară le-a comunicat admiratorilor săi că traversează o perioadă extrem de dificilă, mama sa fiind una dintre cele mai importante persoane din viața lui. El a postat o fotografie alături de cea care i-a dat viață, împărtășind astfel momentul trist cu cei care îl urmăresc.

După pierderea mamei sale, Nicu Paleru a compus numeroase versuri în amintirea ei, însă consideră că aceste gesturi sunt insignifiante comparativ cu ceea ce ar fi meritat cu adevărat. Pentru el, mama sa rămâne o sursă de inspirație și recunoștință profundă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
image
actualitate.net
image
actualitate.net