Ce probleme de sănătate are Cătălin Botezatu. Regimul pe care i l-au recomendat medicii

image
Ce probleme de sănătate are Cătălin Botezatu. Designerul a intrat în operaţie marţi, în jurul orei 15.00Foto: www.adpm.ro

Cătălin Botezatu (48 de ani) a scăpat cu bine din intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o marţi (6 octombrie) la spitalul Liv din Istanbul, Turcia, însă va avea un regim de urmat. Fiind un pacient cu stenturi, designerul va fi nevoit să-şi continue tratamentul medicamentos pe care îl urmează de un an şi jumătate şi să fie foarte atent la alimentaţie. Click! îţi spune ce probleme de sănătate are Cătălin Botezatu şi ce i-au recomandat medicii.

Cătălin Botezatu a suferit marţi o intervenție chirurgicală extrem de dificilă, pe parcursul căreia a fost perfect conștient. Pe toată durata operaţiei, trei ore şi jumătate, designerului i-a fost administrată morfină, pentru a nu simți durerea, iar cardiologii să-şi facă bine treaba. La terminarea operaţiei, verdictul specialiştilor a fost unul cât se poate de îmbucurător. Astfel, că dacă la început designerul intrase cu gândul că medicii ar putea să-i implanteze un nou stent sau un balon cardiac, la final totul a fost în regulă, el neavând nevoie de aceste dispozitive medicale. 

Ce probleme de sănătate are Cătălin Botezatu. Creatorului de modă i s-a recomandat să înoate

Designerul Cătălin Botezatu a primit o serie de recomandări din partea medicilor. Astfel că după o perioadă binemeritată în care se va mai odihni, după zile stresante pe care le-a petrecut la Paris la săptămâna modei, el va putea să-şi reia activitatea. Are voie să facă orice fel de sport, dar specialiştii i-au explicat că este bine pentru el să înoate. Creatorul de modă a intrat deja într-un program de detoxifiere, odihnă și relaxare, dat fiind ritmul de lucru infernal. El a rămas în Turcia pentru a urma un program cât mai puţin stresant.

Medicii cardiologi susţin că pacienţii cu astfel de probleme trebuie să consume carne de curcan sau de păsăre şi mai puţină carne de vită sau de oaie. Brânzeturile şi iaurturi degrasate sunt recomandate pentru o dietă sănătoasă. Produsele de panificaţie trebuieincluse în alimentaţie cu moderaţie, iar citricele în cantităţi mici. Nici cu dulciurile designerul nu poate să exagereze. A fost sfătuit să mănânce ocazional.

Aceasta este a doua operație la inimă suferită de creatorul de modă în decurs de un an și jumătate.  

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
image png
alimente shutterstock 392741167 jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg