Ce rochiţă sexy are Cristina Caramarcu la semifinala Eurovision din Portugalia!

simeon stalpnicul png

Membrii trupei ”Humans” au ajuns deja în Portugalia, la Lisabona, acolo unde anul acesta, în perioada 8-12 mai, se va desfășura marele concurs „Eurovision”, transmis, în direct, și de TVR1. Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce) şi Cristina Caramarcu (voce), alături de echipa de la TVR, au fost aşteptaţi la aeroport cu un autocar, apoi au fost escortaţi până la hotel de polițiști, ca nişte adevărate vedete.

Solista, care speră să dea lovitura cu piesa “Goodbye”, mai întâi în semifinala din 10 mai, va avea un show pe măsură, regizat de Petre Năstase și de Gabriel Scîrlet, cu 31 de personaje pe scenă: “Am foarte mari emoţii în cele câteva secunde înainte de a urca pe scenă. Acestea se risipesc însă imediat, odată ce aud primele acorduri ale piesei. Vom cânta foarte bine, aveţi încredere în noi”.

Iar delegaţia României a completat: “Facem apel către toţi românii din diaspora, cei care pot să ne voteze, să fie alături de noi în această provocare. Pe scena din Lisabona vor urca reprezentanţi din 43 de ţări. 

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
nocturna jpg
Ultimii lingurari din Baragan FOTO Facebook MS jpg
image
image
image
image
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg