Ce s-a ales de Mihaela Mihai, îndrăgita artistă care a interpretat șlagărul „De-ai fi tu salcie la mal”. Ce mare dramă a trăit: „Cinci ani m-a drogat”

Ultima actualizare:

Îți mai amintești de Mihaela Mihai, una dintre cele mai iubite cântărețe din generația de aur a muzicii românești? A devenit remarcabilă prin prisma melodiei „De-ai fi tu salcie la mal”, dar puțini sunt cei care își mai amintesc destinul tragic pe care aceasta l-a avut. 

Povestea de viață a Mihaelei Mihai
Povestea de viață a Mihaelei Mihai

Succesul profesional i s-a pliat ca o mănușă, dar viața i-a pus în cale surprize neplăcute pe plan personal. S-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu ani de zile, aparițiile sale în televiziune și presă fiind din ce în ce mai rare. A fost victima drogurilor și a decis să discute, acum ceva timp, pe marginea acestui subiect.

Viața de film a Mihaelei Mihai 

Printre piesele care au consacrat-o pe cântăreața și actrița Mihaela Mihai, nu se numără doar șlagărul amintit mai sus, ci și: „Cine-aș fi?”, „Dacă iubești fără să speri”, „Ora cântecului”, „Primăvară, primăvară”, „Inima de artist”. 

Viața Mihaelei a fost extrem de zbuciumată, pictată în nuanțe de fericire și tristețe. I s-a schimbat radical după mariajul cu nepotul lui Mihail Sadoveanu, unul dintre marii scriitori ai țării noastre. 

Aceasta a spus marele „DA” la frageda vârstă de 17 ani, mariaj forțată oarecum de familia ei. De ce? Pentru că Mihaela și Mihai Stihi au fost plecați într-o vacanță împreună. Ulterior, pentru a nu distruge imaginea familiei, părinții cântăreței au pus presiune pe nepotul lui Sadoveanu să o ia de soție pe fiica lor.

„M-am măritat cu Mihai, care este singurul nepot descendent masculin al lui Mihail Sadoveanu! Sadoveanu a avut numai fete şi mama lui Mihai era una din fetele lui. Părinţii mei au făcut presiuni să ne căsătorim. Plecasem într-o vacanţă, iar el a venit după mine. Părinţii au aflat şi au spus: ‘E în joc onoarea familiei’. Mihai le-a spus: ‘Oricum o iubesc şi vreau să mă însor cu ea, dar doream să termine liceul’. Clasa a XI-a am făcut-o fiind deja măritată în secret”, relata Mihaela Mihai acum ceva timp, pentru Jurnalul.ro

Relația lor s-a destrămat după 12 ani de căsnicie. Decizia i-a aparținut artistei, care după divorțul de Mihai a decis să plece în Franța. Acolo l-a cunoscut pe Maxime Dufour, cel de-al doilea soț, care a făcut-o să trăiască un adevărat calvar. Au fost împreună vreme de 10 ani și au avut o fiică. 

Drogată de cel de-al doilea soț

Cu toate acestea, gelozia bărbatului dusă la extrem l-a determinat să devină obsedat de Mihaela și să înceapă să o drogheze. Cinci ani de zile, cântăreața consuma cafea cu droguri, pregătită la insistențele soțului. 

„Tremura tot timpul de teamă să nu mă piardă, a fost o violență psihologică monstruoasă care a durat ani de zile. Se umplea mai repede paharul dacă nu o aveam deja pe Isabelle. Am suportat pentru ea, când ea a avut 8 ani nu am mai putut… La un moment dat mi-am dat seama și că insista atât să facă el cafeaua dimineața pentru că mă droga cu ea.

Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. Asta mi-a spus medicul la care m-am dus și mi-a făcut toate analizele. Nu este o părere de-a mea. Pur și simplu am tăiat tot și am zis: Eu plec. Patru ani m-a hărțuit cu detectivi privați, cu înregistrările conversațiilor mele telefonice, plătea polițiștii din cartier”, a mai completat actrița.

Cum și-a cunoscut cel de-al treilea soț 

După mariajul cu afaceristul francez, Mihaela l-a cunoscut pe Dumitru Ciaușu, un fost ambasador al României la Paris. Căsătoria lor nu a durat foarte mult, iar în anul 2000 aceasta a revenit în România, unde s-a dedicat doar carierei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net