Ce s-a apucat Grig Chiroiu să facă acum, la 45 de ani


    Grig ChiroiuFoto: Arhivă personală
Grig ChiroiuFoto: Arhivă personală

De luni, 14 martie, otodocşii au intrat în postul Paştelui, ce va dura până la data de 1 mai. Şi unele dintre vedetele de la noi vor să respecte, dacă nu total, măcat parţial, acest post, în care trebuie să nu mănânce de dulce şi să se abţină de la poftele trupeşti.

Actorul Grig Chiroiu (45 de ani) a declarat pentru Click! că anul acesta vrea să ţină post pentru prima oară. „Nu am mai ţinut până acum, dar cred că ar fi timpul să încep să ţin şi eu, mai ales că un astfel de regim alimentar va face bine şi organismului. Voi încerca să ţin în prima şi ultima săptămână din post”, a declarat Grig pentru Click!. Actorul, pe care îl puteţi vedea la Prima TV în serialul „Trăsniţii” a spus că această primă săptămână de post, pe care a început-o luni, nu a fost atât de grea pe cât a crezut iniţial, iar acest lucru îi dă curaj să continue şi în Săptămâna Patimilor, adică aceea de la săbătoarea Floriilor, până la Paşte.

La polul opus lui Grig se află sexy mămica Nicoleta Luciu. „Eu am ţinut toate posturile încă din perioada în care eram la liceu, aşa că nu îmi va fi greu acum să respect reguliei stricte ale acestei perioade”, ne-a mărturisit ea.

image

Până la 1 mai 2016, ortodocşii sunt în Postul Paştelui, cel mai lung dintre toate de peste an. Regimul alimentar fără carne, lactate, alcool, ouă trebuie dublat şi de un post trupesc, adică abstinenţă nu doar de la sex, dar şi de la gândurile “necurate”. În plus, se impune şi un comportament creştinesc adecvat.

shutterstock 1833215881 jpg
mihai voropchievici jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
horoscop jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg