Ce se întâmplă cu cântăreţii generaţiei '80? Toţi mari crai, toţi divorţaţi

Cântăreţul Cătălin Crişan va divorţa de soţia lui, Alina
Cântăreţul Cătălin Crişan va divorţa de soţia lui, Alina

Au fost idolii femeilor în anii 1980 şi au avut numeroase cuceriri la activ, dar niciunul nu pare să aibă noroc în dragoste. Cântăreţii generaţiei '80 au înnebunit femeile, dar căsniciile lor nu au rezistat şi acum mulţi dintre marii crai ai acelei perioade sunt bărbaţi divorţaţi.

Daniel Iordăchioaie (45 de ani) are la activ două divorţuri. De prima soţie, Mariana, sora lui Adrian Enache, cântăreţul a divorţat în 1997, după o căsnicie de doi ani. Daniel şi-a unit apoi destinul cu Nouria Nouri (38), realizatoare radio şi actriţă, care i-a fost alături 13 ani şi care i-a dăruit doi copii, Darius (13 ani) şi Salma (4 ani). Ei s-au despărţit de comun acord în 2013.

Anunţul despărţirii a fost făcut în ianuarie, pe Facebook: „Pentru a evita orice speculaţii ori comentarii inutile, care ar putea apărea, am decis să vă informez că eu şi Daniel am divorţat de comun acord, anul trecut. Copiii noştri au rămas în custodie comună, iar relaţiile dintre noi sunt amiabile. Din respect pentru cei 13 ani de căsnicie care ne-au legat, nu vom face din viaţa noastră privată motivul vreunei dezbateri publice".

Surse din lumea muzicii au spus pentru Click! că artistul a fost întotdeauna o persoană dificilă şi colerică, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. De altă parte, alţi apropiaţi ai cuplului spun că artistul era grav bolnav şi soţia nu a mai putut să-l îngrijească.

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc
Adrian Enache şi Iuliana Marciuc

Ani la rândul, Adrian Enache şi-a împărţit viaţa între două femei, soţia sa Coriana şi Iuliana Marciuc. Timp de 14 ani, el nu a vrut să divorţeze de nevastă. În 2009, însă, după un mariaj de 20 ani, cântăreţul a decis să se despartă de Corina pentru a fi alături de realizatoarea TV.

Întreg divorţul a durat şapte minute, iar cei doi s-au despărţit de comun acord şi Corina a păstrat numele de Enache. Fosţii soţi au împreună au fată, Diana (17 ani), care a păstrat legătura cu tatăl şi se înţelege bine cu Iuliana Marciuc.

Enache are un băiat şi cu prezentatoarea tv, David (10 ani). Cei doi nu se grăbesc să devină însă o familie cu acte, chiar dacă s-au logodit în 2010, la Balcic.

Cătălin Crișan (46 ani) a divorțat de Lucia Bubulac după 14 ani de căsnicie, iar în numai 2 ani şi-a refăcut complet viaţa. Artistul s-a recăsătorit cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa (36 ani). Cei doi au făcut cununia civilă la sfârșitul anului 2010, iar cununia lor religioasă a avut loc în vara anului 2011.

Joi, însă, Crişan a anunţat că el şi Alina sunt despărţiţi din noiembrie 2013 şi că divorţează de comun acord. Foşii soţi vor avea custodie comună a fetiţei lor, Lara Maria, care a venit pe lume în decembrie 2012.

Gheorghe Gheorghiu
Gheorghe Gheorghiu

 Interpretul mai are doi copii din mariajul cu Lucia, Daria (13 ani) şi Raris (10 ani). Relația cantautorului cu ei s-a răcit, după ce s-a recăsătorit cu medicul dermatolog. În timp ce Lucia Bubulac l-a acuzat că a uitat de cei doi copii ai lor, Cătălin Crișan s-a plâns că aceștia nu l-au sunat să-l felicite, când a devenit iar tată și a dat vina pe fosta lui soție.

Gheorghe Gheorghiu (59 de ani) a avut şi el numeroase cuceriri, dar a fost căsătorit o singură dată, în urmă cu peste 20 de ani. După doar cinci ani de mariaj, cântăreţul şi Camelia, mama fiicei sale, divorţau. Acum cele două locuiesc în America, iar Andra nu are cum să îşi vadă foarte des tatăl, deşi au o relaţie apropiată.


    Gheorghe Gheorghiu
Gheorghe Gheorghiu

Totuşi, Gheorghe Gheorghiu are planuri să se căsătorească cu actuala iubită, Iulia, o juristă în vârstă de 35 de ani. Cei doi sunt împreună de peste trei ani şi au fost foarte discreţi în privinţa relaţiei lor, iar anul acesta cei doi vor să îşi unească destinele.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
masina culita jpg
catalin remus avocatul31 jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West